Min 1999 Lincoln Town Car Vil ikke skifte til Gear

Min 1999 Lincoln Town Car Vil ikke skifte til Gear


The Lincoln Town Car, som de fleste biler rundt om i verden, har en enkel girspaken som lar deg flytte mellom nøytral, park eller stasjonen. Shifter på 1999-modellen av bilen er rett til høyre for førersetet og på rattstammen. Hvis shifter er fast eller har sluttet å virke, kan du feilsøke dette problemet med noen enkle tilpasninger som vil få det i gang igjen.

Bruksanvisning

1 Kontroller at nøkkelen er satt helt inn i tenningslåsen. Det hvis ikke, vil du ikke være i stand til å flytte shifter. Pass på at det er helt i ved å vri den til "Kjør" posisjon og venter på motoren til å engasjere seg.

2 Trykk bremsepedalen når du starter bilen og før du prøver å flytte shifter. De fleste biler er det ikke mulig å flytte girspaken hvis du ikke trykker på bremsepedalen.

3 Rengjør panelene rundt girspaken. Ofte disse kan samle smuss eller klissete rester som kan hindre deg fra skiftende i gir.

4 Fjern konsollen dekselet over shifter ved å skru hjørnene og spratt den av. Du kan deretter sørge for at det ikke er noe under hindrer deg fra skiftende.

5 Trykk på sperreknappen på bunnen av shifter hvis det ikke fungerer som den skal.