Min 1998 Cadillac STS vil ikke starte

Min 1998 Cadillac STS vil ikke starte


Det er ingenting mer frustrerende deretter å være i en hast, rushing ut til bilen og deretter å ha det starter ikke. Spesielt når den bilen er en vakker, luksuriøse Cadillac. Mens Cadillacs er vanligvis pålitelig, fra tid til annen vil de oppleve motorproblemer som kan hindre dem fra å starte, akkurat som med alle andre bilen. Ved å sjekke noen grunnleggende bildeler, men du kan vanligvis identifisere problemet og komme tilbake på veien.

Bruksanvisning

1 Sjekk batteriet. Hvis Cadillac ikke vil starte, den første tingen å gjøre er å prøve og hoppe-start batteriet. Det er en god idé å bære startkabler i bilen, siden den tid vil etter hvert komme når du trenger å bruke dem. Hvis ikke, vil du i det minste være forberedt når du ser noen andre i nød.

2 Kontroller tennpluggen. Det må være en sterk gnist i riktig øyeblikk for å fyre av brensel og luft-blanding. Hvis bilen ikke vil starte, kan det være på grunn av fravær av en sterk gnist. Bare å bytte ut tennpluggen vil løse dette problemet.

3 Sjekk kompresjon. Typisk kompresjon i sylindrene må være mellom 120 til 170 psi. Hvis kompresjon er mindre enn dette området Cadillac vil ikke starte. En enkel besøk til mekaniker vil være i stand til å fikse dette.

4 Kontroller oljenivået. Hvor lenge det er siden du skiftet olje? Hvis det har gått for lang tid, kan det hende at oljen har tørket opp. Hvis et oljeskift har blitt satt av for lenge, kan det også føre til permanent skade på Cadillac motoren.

5 Kontroller startdisken. Hvis startdisken er dårlig, når du vrir om nøkkelen vil du høre et høyt, skrapende lyd - som metall på metall. Hvis dette er tilfelle, vil du ønsker å ta Cadillac til mekaniker så snart som mulig.

Hint

  • Hvis du bor i et kaldt område, hvis det er mulig å holde Cadillac inne i en lukket garasje. Dette bidrar til å holde bilmotoren ovenfor minusgrader, slik at bilen starter lettere og varer lenger.
  • Hvis batteriet er sprukket eller lekker væske, ikke prøv å hoppe starte bilen.