Min 1995 Chevy 4x4 vil ikke engasjere seg

Firehjulstrekk på en Chevy kan være gunstig for ekstra trekkraft på glatt føre. Overføringen saken har flere innstillinger som kan brukes i ulike scenarier. Tohjulsdrift brukes for tørr asfalten, kan "nøytral" posisjon brukes når Chevy slepes og fire-wheel-drive lav er et godt alternativ for bratte bakker, gjørme, sand og tung snø. Fire-wheel-drive høy ( "4HI") er bra for glatte forhold. Problemer skiftende inn "4HI" med Chevy elektronisk overføring tilfelle kontroll kan rettes opp.

Bruksanvisning

1 Trykk på knappen merket "4H" på elektronisk overføring tilfelle kontroll på dashbordet i alle hastigheter (hvis du er i "2HI") og forakselen låses automatisk. Fortsett i "4HI."

2 Stopp, eller flytte på mindre enn 3 km / h, for å skifte fra "4LO" til "4HI" ved å trykke på "4HI" -knappen. Skiftet vil ikke fungere ved høyere hastigheter (dette er normalt). Engasjer clutchen, eller plasser overføring i "nøytral" mens skiftende. Vent til "4HI" light slutter å blinke før du slipper clutchen eller flytte ut av "nøytral".

3 Gjøre midlertidige justeringer av bryteren hvis du fortsatt ikke kan flytte inn i "4HI", og sendingen ikke er automatisk. Trykk og slipp "4HI" bryter med girene i "nøytral". Deretter, mens "4HI" indikatoren blinker, flytter overføring til "Park" og vent på at "4H" lys for å fortsette å lyse. Deretter skifte til et tannhjul.