Min 1989 Chevy 5.7 vil ikke starte

Min 1989 Chevy 5.7 vil ikke starte


Problemet med en 1989 Chevy lastebil som ikke vil starte kan brytes ned i to komponenter: batteri og drivstoffnivå. Hvis du ikke kan få lastebil til å starte, er det flere ting du kan gjøre for å avhjelpe situasjonen. Jump-start batteriet vil puste nytt liv i batteriet og starte bilen. Men hvis batteriet er helt dødt, lastebil vil ikke være i stand til å starte på nytt. Fylle lastebil med gass kan være rask løsning som du trenger for å få lastebilen startet.

Bruksanvisning

1 Vri nøkkelen til "On" posisjon. Hvis nøkkelen slår på målerne, sjekke drivstoffnivå. Legg gass til bilen for å få den i gang. Hvis målerne ikke slå på, har du et problem med batteriet.

2 Åpne lastebilens panseret for å få tilgang til batteriet. Koble de positive og negative ledningene fra genseren din kabel til de positive og negative terminalene på batteriet.

3 Koble de positive og negative kablene fra startkabler til de positive og negative ledningene på en annen bil batteri.

4 Begynn den andre bilen og deretter starte din lastebil. Tillat lastebilens batteri lades i fem minutter. Slå lastebilen av.

5 Start lastebil. Dersom trucken ikke starter på nytt, må du bytte ut batteriet med et nytt.

Hint

  • Hvis du har utført disse trinnene, og fremdeles ikke kan få bilen til å starte, ta kontakt med en kvalifisert mekaniker, så det kan være problemer med starteren, tenningslåsen eller dynamo.