Min 1985 Corvette har makt til Dash men vil ikke starte

Min 1985 Corvette har makt til Dash men vil ikke starte


Hvis 1985 Corvette ikke starter på riktig måte, så det kan være opp til 20 forskjellige problemer basert på Autozone online reparasjon manuell alene. Å ha makt på dashbordet instrumenter, frontlykter og interiør lys betyr mest sannsynlig at batteriet og batterikabelkoblingene er i orden. Imidlertid kan flere andre problemer inkluderer starteren, tennpluggen og relaterte gnist komponenter, drivstoff levering system eller sensorsystemer. I tillegg vite hvordan du skal lese OBD-koder som presenteres gjennom spesialiserte samlebånd diagnostiske adresse vil tillate deg å lese og feilsøke koder som signaliserer svikt i ulike elektroniske komponenter.

Bruksanvisning

1 Se til under og til høyre for rattstammen for et lite panel som dekker samlebånd diagnostiske linken port på 1985 Corvette. Den aldl port ser ut som en 12-pinners kontakt, som bare vil ha noen av de 12-pin kvinnelige komponentene. Bøy en binders til å feste i de to øverste høyre pin hull og korte terminalene ved å stikke bindersen i dem.

2 Vri tenningsnøkkelen til tilbehør posisjon og se etter de blinker som skjer med flash motor lys. Begynnelsen av sekvensen vil bli signalisert tre kodesekvenser for tallet "12", som er varslet med ett flash, etterfulgt av en kort pause og deretter to blinker. De neste koder vil gjenta tre ganger. Slå opp koden oversettelse på CorvettePhotographs. Som et eksempel koden "33", som er tre blink etterfulgt av en pause og deretter tre blinker, er OBD koden for Corvette manifold absolutt trykksensor.

3 Lytt til din Corvette som du prøver å starte motoren. Hvis du hører en metall-mot-metall skrapelyd, eller hvis du bare høre en svak hvirvlende etterfulgt av en tydelig "klikk" og deretter din starter er å unnlate å engasjere seg ordentlig med svinghjulet. Løft bilen ved å plassere et gulv jack under midten av motoren og sted bukker under hver side av bilen rammen under fordørene. Skru den negative batterikabelen fra batteriet terminalen.

4 Finn startmotoren, som ligger i nærheten av brannmuren på passasjersiden av motoren og ser ut som to sylindriske stykker sammenføyd. Starteren på 1985 Corvette er skjult, ser fra under bilen, ved svinghjulet. Hvis du fremdeles har problemer med å finne starteren, spore positive batterikabelen, som også deler og fører til dynamoen, fra batteriet til starteren.

5 Skru ut de fire monteringsbolter for svinghjulet. Løsne den elektriske tilkoblingen fører til starteren og skru av kobber mutter sikre den positive batterikabelen ledningen til starteren i hovedterminalen. Bruk en pipenøkkel til å skru de to festebolter for starteren. Hvis starteren bruker shims eller mellomrom, legge merke til deres plassering og arrangement før du fjerner starteren. Trekk til festeboltene for den nye starteren til 35 fot-pounds med en momentnøkkel. Koble de elektriske forbindelser og den negative batterikabelen.