Michigan barnesete Laws

Michigan barnesete Laws


Staten Michigan styrket sine barn passasjer sikkerhet lover i juli 2008. Michigan upped alder og størrelse parametere guiding bruk av barnesikringsutstyr. Som Safe Kids Michigan bemerker, kan det være fornuftig å holde barnet i en beltestol, for eksempel lengre enn loven krever.

Alder og størrelse Parametere

Michigan lov krever at alle barn under 4 år være sikret med et barnesete når du reiser i et kjøretøy. Et barn som er 4, men mindre enn 8 år gammel, og mindre enn 57 inches høy må sitte i en alderstilpasset sikringsutstyr, oftest en beltestol. Safe Kids Michigan forteller at hvis barnet ditt er under 8, men høyere enn 57 inches eller over 8, men kortere enn 57 inches, bør du likevel vurdere å bruke en beltestol med at barnet, selv om loven ikke krever det.

Barn i alderen 8 og 15, samt barn som er minst 57 inches høy, kan benytte en voksen sikkerhetsbelte. The Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) påpeker at barn under 3 år må sitte i baksetet, hvis en er tilgjengelig i bilen. Samlet sett noen 16 eller eldre må spenne opp når man kjører i forsetet av en motorvogn i Michigan.

brudd

Michigan behandler barnesikringsutstyr lovbrudd som sivile brudd. Staten vurderer ikke poeng til en lovovertreder førerkort. Den maksimale greit for en første lovbrudd, ifølge IIHS, er $ 10. Det er sjåførens ansvar å sikre at alle barn under 16 år er riktig tilbakeholdne. Personer 16 år og eldre er ansvarlig for seg selv, ifølge Michigan lov.

Unntak

Visse unntak gjelder til Michigan barnesete lover. Hvis barnet ditt er ridning i eller på en buss, skole buss, drosje, moped, motorsykkel eller andre motorkjøretøyer ikke kreves av føderal lov til å ha sikkerhetsbelter, er han fritatt. Barnet er også ekskludert hvis du er sykepleier henne. Fysiske unntak finnes, inkludert de sertifiserte medisinske grunner, størrelse eller dårlig fysisk form. Barn i alderen 8 og 15 trenger ikke å bruke bilbelte i baksetet av en motorvogn om alle tilgjengelige belter er i bruk, og alle sitter i forsetene er forsvarlig sikret.