Miata Vindu Motor & Cable Installasjonsveiledning

Miata Vindu Motor & Cable Installasjonsveiledning


Mazda MX-5, eller Miata, er en to-seters roadster som Mazda Motor Corp. begynte å lage i 1989. Blant sine mange funksjoner, har Miata 16-tommers lettmetallfelger, en seks-høyttaler lydanlegg og elektriske vinduene. Over tid kan de elektriske vinduene slutter å fungere som den skal. Ta hjertet, du kan erstatte og installere vinduet motor og kabler montering uten å gå til butikken.

Bruksanvisning

1 Åpne døren på Miata så bredt som mulig. Finn skruene som holder døren panel til dørkarmen. Fjern skruene med en Phillips skrutrekker og sett dem til side slik at du ikke mister dem. Miata modeller har enten Phillips skruer eller enkle kryss-skruer, men begge kan fjernes med en stjerneskrutrekker.

2 Ta all maskinvaren fra dørpanelet, slik som armlenet, kartlomme og dørhåndtaket med en stjerneskrutrekker.

3 Ta av dørpanelet fra rammen med metall lirke verktøyet. Plasser tuppen av lirke verktøyet under kanten av panelet og jobb deg rundt hele panelet. Dette vil tillate deg å løsne alle plast push-klipp som holder panelet på plass. En Miata har vanligvis 11 klipp som holder panelet til døren.

4 Trekk dørpanelet mot deg, men vær forsiktig med å bryte eller skade den. Flytt panelet opp og ned holder den godt fast med begge hender til du føler at det er helt løsrevet fra dørkarmen.

5 Plasser dørpanelet forsiktig på bakken. Koble kabler festet til panelet og dørkarmen. Bruk en flat skrutrekker til å unclick leddene.

6 Skrelle av klar plast fuktighetsbarriere som dekker dørrammen. Det holder seg til den tynne strimmel av svart klebemiddel langs kantene. Vær forsiktig så du ikke berører limet direkte siden det er svært vanskelig å fjerne. Vurder å fjerne bare halvparten av barrieren siden omstilling det kan være en vanskelig og tidkrevende oppgave. Forsøke å åpne vinduet motor og samtidig la minst en del av barrieren på rammen.

7 Finn vinduet motor og kabler innenfor døren. Fjern mutrene som fester vinduet regulator boksen til rammen. Fjern de to mutrene nær toppen av dørkarmen og de to mutterne nederst.

8 Trekk kablene og kontaktene fra vinduet motor. Med en lirke verktøy, lirke ut de tre festene som fester regulator kablene til døren.

9 Fjern hele vinduet motorenheten, sammen med kablene, guider og regulator girkasse. Fjern den svarte trim på toppen av døren. Lirke trim forsiktig med en lirke verktøy dekket med duk, slik at du ikke skader lakken. Fjern de tre cross-skruer som holder glassvinduet til regulatoren. Løft glasset sakte og forsiktig, og så sette den til side på et mykt underlag. Gli ut resten av sammenstillingen gjennom den største åpning i dørkarmen.

10 Plasser det nye vinduet motor montering på samme sted som den gamle, og pass på at den er riktig plassert og festet med alle muttere, bolter og skruer. Sett tilbake glassvinduet og sett kryss-skruer som holder glassvinduet til regulatoren. Kobler regulatoren kablene fra motoren til kabelbunten inne i dørkarmen.

11 Slå på Miata og kontroller at vinduet motoren fungerer som den skal. Sett tilbake den klare, plast fuktsperre og deretter feste dørpanelet til døren.

Hint

  • Hvis vinduet kommandoen ikke fungerer når du har installert det nye vinduet motor og kabler, slår av bilen og koble fra og koble til kablene. Se i bruksanvisningen for vinduet motor montering og Miata eierens guide hvis du har problemer med å installere.
  • Strømvindus problemer ofte skyldes plastdeler som slo mot vinduet regulator.
  • Arbeid på en bil alltid krever ekstrem forsiktighet, så sørg for å minimere risikoen ved å parkere din Miata på flat mark, engasjerende sikkerhetsbremsen og ta nøkkelen ut av tenningen.