Metode for flere koaksialkabelkoplingene

Det var en gang --- kanskje når kabel-tv var fortsatt en nyhet og abonnenter måtte betale en egen avgift for hver TV-uttak i hjemmet --- koaksialkabel var provinsen "the Cable Guy». Tidene forandrer seg, og det gjør de lover og den teknologi som du leve med. I dag, når du får lov til å splitte et signal blant flere TV eller nettverks uensartede tech utstyr som datamaskiner og Internett-telefoner, koaksialkabel har blitt en vanlig og enkel måte å utnytte de siste fremskritt innen forbrukerelektronikk.

The Cable

De fleste av oss er kjent med "overtale", som det er kjent. Det setter "kabel" i kabel-TV. Fetere enn de fleste hookups rundt huset, er det preget av en tynn tråd i midten. Det ledning i sin tur er pakket i et lag av isolasjon, da en jordet beskyttende skjold og til slutt et ytre omslag av sort eller hvit isolasjon.

Kabelen tjenesten gir en enkel coax til hjemmet, vanligvis slithering gjennom en vegg nær rektor TV. A-kontakten på kabelen slutt, den tynne ledningen i midten, mates med en antennekontakten på TV-apparatet. Den forbindelse er utgangspunktet for flere kabelforbindelser.

den Splitter

Skru eller gli av kabeltilkobling til TV-antennekontakten. Skyv eller skru på TV-kontakten på inngangs-terminal på en splitter. Som navnet antyder, deler en splitter et enkelt digitalt signal til flere identiske seg. En liten, rektangulær enhet, som er tilgjengelig på de fleste elektroniske butikker, har den grunnleggende splitteren en enkelt inngangsklemme og to, tre eller fire utgangsterminaler.

Koble kabelen du fjernet fra TV-en til inngangen på splitteren. Sett en ny kabel av passende lengde på ett av de splitter sin utgangsterminalene og hekt coax sin andre enden til TV-antennekontakten, gjenopprette tidligere kabel-TV installasjon. Fest en annen ny kabel til en annen utgang innlegg på splitter.

Hvis du bare splitte TV-signal, kjøre andre utgangskabel til en annen TV-antennekontakten.

Hvis du hanke inn tjenester som bredbånd Internett og Voice over Internet Protocol (VoIP) telefoni, koble den andre kabelen til et modem antenne innlegg. I sin tur, modemets utganger vil rute delt signalet over telefon og datamaskin kabling til de aktuelle enhetene.