Mercedes W126 Ball Joint Verktøy

Mercedes Benz W126 er en av de første S-klasse biler som Mercedes Benz produsert. Produsert mellom 1979 og 1991, W126 hadde den lengste levetiden til noen av S-klasse biler til dags dato. Kuleleddet på W126 krever en bestemt fjerning verktøy som er mer vanlig i dag, men var revolusjonerende i de tidlige modell årene av W126.

Ball Joint Puller

Kuleleddet avtrekker er en spesialitet verktøy som fjerner kuleledd fra styremekanismen (kontroll arm) av Mercedes W126. Den C-formede anordning har to C-formede deler, en som er koblet til kuleleddet og en til styrearmen. En maskinert skrue med en dreie mutter festet til den kobler den C-formede stykker. En standard med åpen front nøkkel brukes til å skru skruen på kuleledd avtrekker, som løsner kuleledd fra styrestag.

Åpen front Wrench

En åpen front nøkkel er nødvendig for å slå fast dreie mutteren på kuleledd avtrekker utviklet spesielt for W126. Et alternativ til åpen front nøkkel er en skiftenøkkel.

Slagtrekker

Den muttertrekker er et elektroverktøy med en momentdrevet drill. En muttertrekker vil ta av hjulet raskt fra W126, som gir deg tilgang til kuleleddet. På dette punktet, er kuleleddet fjerner verktøy som brukes til å koble leddet.