Mazda Tribute History

Mazda har ofte prøvd å bo på mindre siden av SUV markedet og tilby et mindre kjøretøy som har rikelig med kraft til fortsatt anses som en SUV. The Tribute ble utgitt som et svar på strengen av Honda og Toyota liten størrelse SUVer som begynte å dominere markedet i begynnelsen av 2000-tallet.

Historie

Mazda Tribute er designet for å være den oppfølgingen til Navajo som Mazdas neste sport utility vehicle. Den Tribute ble først introdusert i 2001, og den ble produsert i forbindelse med Ford på en Ford-fabrikken som er designet for å bygge Mazda-biler, men bruker Ford togfremføring å gi Tribute ekstra kraft.

Funksjon

Da det ble debuterte i 2001 ble Mazda Tribute utformet som en liten skala SUV med enkelt-body konstruksjon som normalt finnes i biler. Dette var felles for mange av de mindre SUV som ble designet og bygget i 2001.
Den har en V-6 motor for å gi det mer kraft enn de fleste andre små SUV biler i sin klasse, og det opprettholder nok kraft til å bære fem voksne. The Tribute kommer som en fem-dørs enhet med to inngangsdører, to bakdører og en bakluke.

Egenskaper

Fra 2003 til 2005 var det noen betydelige endringer i det indre av Mazda Tribute og til motoren også. Rattstammen ble redesignet for å hjelpe imøtekomme lydkontroller for underholdningssystem på rattet. Motoren forble en 2,3-liters motor, men det ble gitt mer makt som det ble økt til 153 hestekrefter. Mazda har også fått om bord med de nye sikkerhetsreglene som ble iverksatt av myndighetene i USA i 2005 og lagt til flere kollisjonsputer til Tribute, inkludert nye passasjer side kollisjonsputer.

betraktninger

I 2001 Mazda hadde et nært forhold til Ford Motor Company som resulterte i Mazda bygge noen av sine biler i Ford fabrikker i USA. Ford Escape kom ut samme år, og det er ofte anses å være den Ford tilsvarer Tribute i at de deler en kropp design og et drivverk også.
Mazda lånte også 2001 Ford Taurus motor design for å bruke i 2001 Tribute også.

Tidsramme

2006-modellen av hyllest inneholdt nesten ingen endringer fra 2005-modellen, og i 2007 Mazda ikke tilbyr en modell av Tribute i det hele tatt. modeller 2008 tilbudt en oppblomstring av Tribute, som det var da 13 nyere under modeller av Tribute ble introdusert som inkluderte "i" og "S" modeller.
2008 Mazda Tribute har to kategorier; de fire-sylindrede modeller er "i" modeller, og de sekssylindrede modellene er "S" modeller. Mazda har lagt enda mer kraft til Tribute motorer, som de fire-sylinder "i" serien kan skilte med en 2,5-liters motor som 171 hestekrefter og den sekssylindrede "s" -serien har en 3,0-liters motor som kan sette ut 240 hestekrefter på sitt maksimale kapasitet.