Måter å redusere Carbon Footprint of Vehicles

Måter å redusere Carbon Footprint of Vehicles


Med økt bekymring over klimaendringer og mulige drastiske planet konsekvensene av global oppvarming, flere mennesker ser etter måter å redusere sine karbonutslipp. Dette begrepet refererer til bidraget til drivhusgasser som fører til global oppvarming. Heldigvis finnes det enkle endringer kan alle gjøre. Selv om du oppgraderer til en hybrid bil er ikke i årets budsjett, alle kan gjøre en forskjell i å spare miljøet.

Bil Vedlikehold og vaner

Opprettholde kjøretøy for å oppnå bedre drivstofføkonomi er et effektivt sted å starte for å redusere luftforurensningen. Ifølge Stop Global Warming nettside, kan du spare 250 lbs. av karbondioksid og flere hundre dollar hvert år i drivstoff av Behold dekk fylt til riktig trykk. Endre luftfilteret for å spare 800 lbs. av karbondioksid i utslipp og $ 130 i året. Bruk din egen dekk måle og kontrollere alle dekkene hver måned. Se på luftfilteret på samme tid.

Nettstedet anbefaler også carpooling og skru bilen av i stedet for å la den gå på tomgang i mer enn 30 sekunder. Å velge riktig motorolje for hvert kjøretøy gjør også en forskjell. Se i brukerhåndboken eller slå det opp på en automatisk forsyning forhandleren for å velge riktig motorolje. Bær mindre vekt ved å rense ut bagasjerommet og eventuelle overskytende elementer for å forbedre drivstofføkonomien. Akselerere mer forsiktig og kjøre i fartsgrensen for å reduserer drivstofforbruket enda mer. Disse tiltakene spare penger og redusere luftforurensning og klimagasser som forårsaker global oppvarming.

Drive en mindre bil

Velg en hybrid eller drivstoff-effektive kjøretøy for din neste bil. The United States Dept. of Energy: Fuel Economy nettsted gir drivstofføkonomi, utslipp og forurensning informasjon om biler, i tillegg til informasjon om flex-fuel, hybrid og diesel alternativer og skattefradrag for de som kjøper visse kvalifiserende biler.

Velg den minste bilen som passer dine behov. For husholdninger med to biler, bruker den mindre så mye som mulig og la SUV eller lastebil parkert.

Beregn din Carbon Footprint

Bruk kalkulatoren på Nature Conservancy nettsted for å finne din nåværende karbonutslipp og lære strategier for forbedring.

Mange enkle strategier legge opp, slik som å gjøre alle ærend sammen for å unngå ekstra turer i bilen, ved hjelp av kollektivtransport og gange eller sykling til jobb eller klasser. Ved å gruppere ærend, du også spare penger på drivstoff og redusere slitasje på kjøretøyet. Å bli mer fysisk aktiv og kjører bilen mindre gir helse og fitness fordeler i tillegg til å spare luft.

Ved å øke bevisstheten og velge alternativer som sparer miljøet, kan alle bidra til å redusere karbonutslipp av kjøretøy.