Mahle motorkomponenter

Mahle motorkomponenter


Den Mahle Group, et Tyskland-baserte selskapet, selger sine motor-filtrering deler rundt om i verden. Mahle motorkomponenter omfatter stempelsystemer for olje-, gass- og dieselsystemer, samt komponenter til forbrenningsmotorer. Hver motor komponent - fra et stempel pin til en koplingsstang - beviser avgjørende i utførelsen av motorer i alle størrelser.

Small Engine

Små motorkomponenter fra Mahle Gruppen - til motorsykler, biler, sager, gressklippere og snøscootere - inkluderer sylindere, filtre og stempelsystemer av ulik størrelse. Selskapet bygger disse laget på bestilling komponenter i Tyskland, USA og Brasil. Mahle produserer også at pins, liners, stenger og lagrene som utgjør innsiden og utsiden av stempelet systemet. Lagrene og tannpuss, vanligvis laget av bronse og stål, absorberer trykket når kraft utøves gjennom stempelet, mens du kobler stenger overføring som tvinger til veivakselen. Sylinderforinger laget av stål, jern eller aluminium tilby beskyttelse mot ekstrem varme, som en del av den innvendig belegg av stempelsystemet. Stempelringer montert på stempelsystemet tilveiebringe en tetning for motorens forbrenningskammer.

stor Engine

Store motorkomponenter - bygd for å tåle større varme og trykk enn små motordeler - gå inn lokomotiv motorer, båtmotorer og kraftverk, og inkluderer stråle-sveiset stempler og aluminium-støpte stempler. Den Mahle Konsernet bruker støpejern, aluminium og stål for å skape sterke sammensatte stempler. Store motorer typisk inneholde så mange som 80 stempler for å styre flere motorer. Pistons vise seg nødvendig i alle motorer, som gjør sylinderforinger og kobler stenger. Komponenter kan også omfatte karbon beholdere, varme- og kjølemoduler og kjølepumper. Carbon beholdere redusere forurensning ved å absorbere drivstoffdamp. Oppvarming og avkjøling komponenter, som stablede skiver, opprettholde en balanse mellom varme og kulde i motorens smøring.

Industrial Filtration

Kunder som kjøper industri filtrering motorer produsert av Mahle utnytte dem i store mekaniske og filtrerings prosjekter som fjerner urenheter og smuss skjønt de-støvtørking, væske filtrering og aerosol separasjon. Komponenter for industriell filtrering inkluderer filtre for tørre produkter samt væsker og lime. Basert på behovene i systemet, motordeler inneholder enkle filtre, dupleksfiltre, back-flushing filtre og filterpatroner.

Andre komponenter i flytende og industriell filtrering inkluderer olje- og drivstoffiltre laget av plast eller andre syntetiske materialer, som fungerer som komplekse systemer som registrerer endringer i trykk og varme til å reagere på ulike filtrerings krav. Varmluft, som sylindriske pumper, arbeid for å beskytte en motor fra frysing eller korrosjon gjennom utvinning av fuktighet og filtrering av urenheter.