Lyd problemer med MTS Stereo på en Sharp TV

Sharp TV flerkanals TV lyd-funksjonen lar deg høre avvikene av tredimensjonal lyd når konserter, sportsarrangementer og konsert sendes i stereo. Noen ganger problemer med MTS komme i veien for å oppleve virkelig forbedret lyd. Vanlige problemer inkluderer høre lyd som er hørbar eller for lavt. Du kan også oppleve problemer med å prøve å finne ut om MTS er aktivert på anledningen. Kilde inngangs begrensninger funksjonen kan presentere et problem for noen brukere også. Innlemme noen tips og løsninger for å få det beste ut av MTS.

Innaudible Sound

Når MTS er satt til stereomodus, kan lyden være hørbar. De TV kringkaste signaler er ikke riktig vei når dette skjer. I tilfeller som dette, manuelt skifte innstilling til det faste mono-lyd modus. Trykk på "Audio" -knappen og stoppe når "Mono" modus vises.

Intermittent Sound, Språk

Du kan høre lyden på enkelte kanaler og forskjellige språk på andre kanaler. Likevel kan du ikke høre noen lyd i det hele tatt på andre kanaler. Når dette skjer, er TV-ens MTS-modus satt til SAP-modus. For å fikse dette, trykk på "Audio" -knappen på fjernkontrollen og stille inn MTS modus til "Mono" eller "Stereo".

MTS virker ikke

Du vil være i stand til å trykke på Audio-knappen på flere Skarpe modeller, selv om du kanskje nødt til å få tilgang til TV MTS annerledes. Noen modeller kan kreve at du trykker på "Meny" -knappen først. Deretter vil du trykker på "volum" og "CH" knappene for å velge MTS funksjonen. Du vil heller ikke høre noen lyd hvis den interne høyttalervolumet er deaktivert. Dette skjer når Fast Lydutgang er aktivert. FAO brukes når eksterne høyttalere kobles. Sjekk at FAO er deaktivert hvis du ikke har eksterne høyttalere koblet til TV-en din. Du kan vanligvis deaktivere FAO samt modifisere MTS-innstillingene på samme Audio menyen.

Mode Begrensninger

MTS-funksjonen fungerer på TV / inngang 1/2 modus på flere Sharp modell TVer. For å få den nest beste stereolyd uten MTS, bruke TV-ens andre tilgjengelige lydinnstillinger. For eksempel sette lydinnstillingene manuelt når HDMI / PC-I forbindelse er valgt. Du får tilgang til Lyd-menyen ved først å trykke på menyknappen på fjernkontrollen. Sett diskant, bass og balanse lydnivåer å få kvaliteten på lyden som du vil.