Lowrider Car Show i staten Washington

Stilen på lowrider bilen stammer fra design av meksikansk-amerikanere som bor i California. Eldre biler ble pusset opp og ned på bakken ved hjelp av sandsekker for ekstra vekt. Disse kjøretøyene sakte vokste i betydning og stil som prangende farger og hydraulikk ble lagt til. Essensen av lowrider tar noe enkelt og blid og gjør det glamorøse og blendende. Disse bilene fortsette å finne et sted innenfor moderne kultur og kan blitt sett i en rekke bilutstillinger i delstaten Washington.

Lowcos Car Club

Den Lowcos Car Club er en Lowrider bil klubb basert i Spokane og Yakima. Som en av nordvest mest fremtredende Lowrider bil klubber, den Lowcos satt på viser og delta i arrangementer gjennom staten. Mange av deres arrangementer finner sted i Spokane og Yakima, selv om Lowcos har også gjort bilen viser i Washington byer som Moses Lake og Seattle.

Twin City Idlers

De Twin City Idlers er en klassisk bil og motorsykkel klubb som satt på en årlig bil show i Stanwood, Washington. Showet har vært aktiv i ni år, og er åpen hele dagen for besøkende, gratis, og inngangsbilletten for vintage bileiere er $ 12. Bilen showet tiltrekker alle typer veteranbiler fra lowriders til den klassiske Ford Model T. bil show ender med en bil cruise rundt i byen, som bileiere vise fram sine klassiske biler. De som er interessert i å bringe sine lowriders til hendelsen skal fylle ut et registreringsskjema på nettet.

Pioneer Days

Pioneer Days er en del av den årlige Seafair Event i Seattle, Washington. Hvert år festivalen tilbyr levende musikk, et menasjeri av leverandører og en vintage bil show. Bilen Showet foregår hele dagen begynner kl 10 og trekker i vintage og hot rod biler i alle stilarter, inkludert lowriders. Ikke bare bileiere vise frem sine biler, men de også delta i en bil popularitet konkurranse. Gjestene på arrangementet kan stemme på hvilken bil de liker best. Vinner bilen blir å delta i festivalen parade, "Grand Resultater Parade", som finner sted på 19:00