Løsninger for en Ingen støvel emulering Problem

Emulering er en prosess som gjør det mulig å kjøre programvare ellers ikke støttes på datamaskinen. Et eksempel på dette er en Nintendo emulering programvare, et program som lar deg kjøre Nintendo-spill fra datamaskinen. Oppstart problemer indikere en underliggende problem med emulering programvare selv.

Restaurering

Det første alternativet for å håndtere en emulator som nekter å starte er å bruke Systemgjenoppretting program på datamaskinen din. Bruk denne ved å klikke på "Start", "programmer," "Tilbehør", "System Tools" og klikke "System Restore". Dette gjør at du kan angre nylige endringer i systemet som kan virke inn på emulator evne til å starte opp.

reinstallasjon

Installere emulator programmet er en annen levedyktig alternativ, slik at du kan oppdatere kjernefiler av emuleringsprogram. Dette løser korrupsjon fra systemfeil, feilaktig nedstengninger og andre systemrelaterte problemer. For å gjøre dette, bare laste ned emuleringsprogrammet på nytt og dobbeltklikker på filen installasjon (.exe).

virus Scanning

Virus programmer kan utilbørlig påvirke din evne til å kjøre emulering programvare. Derfor kjøre en full scan av alle filene på datamaskinen din for å finne ut om en ekstern ondsinnet program er tukling med filene dine. Oppnå dette ved hjelp av et gratis antivirusprogram som Avast !, AVG, eller Microsofts verktøy for fjerning av skadelig programvare