Liste over SUV biler

Liste over SUV biler


Sport nyttekjøretøyer (SUV) er en mellomting mellom en pickup lastebil og en stasjonsvogn. Hver SUV er kategorisert som enten mini / kompakt, mellomstor eller full størrelse. Jo større SUV, jo større motoren, og følgelig, jo større slepekraft. SUVer vanligvis plass til mellom fem og ni personer, men har mer innvendig plass enn en minivan eller pickup lastebil.

Chevy Suburban

Chevy Suburban er en av de største og tyngste SUV noensinne laget. The Suburban seter åtte eller ni personer og har en 5,3 liter eller 6,0 liters V8-motor, avhengig av modell. Dette kjøretøyet er spesielt godt egnet for tauing og haling. Suburbans pleier å være ganske drivstoff tørst, selv om 2011 Suburban har vist forbedring fra eldre modeller ved gjennomsnitt 15 byen miles per gallon (mpg) og 21 highway mpg. Likevel, i 2011 Suburban ble spesielt rangert første omgang ved US News and World Report analyse av de fleste rimelige SUVer.

Acura MDX

Acura MDX er en mid-size, syv-passasjer SUV. Modeller 2010 eller nyere er fullt utstyrt med firehjulsdrift, en 3,7-liters V6-motor og en 6-trinns girkasse. 2010-modellen også gjennomsnitt 21 highway mpg og 16 byen mpg. Denne bilens slepekapasitet varierer, men de fleste er bare egnet for å trekke en liten campingvogn eller tilhenger. I motsetning til full-size SUV, Acura MDX medium-size kroppen mindre sannsynlig å rulle over i en krasj, og kan betraktes som mer praktisk for daglig kjøring i form av manøvrerbarhet.

Chevy Equinox

Den kompakte størrelse, er fem-passasjer Chevy Equinox best kjent for sin drivstoffeffektivitet. Siden SUVer har rykte for å være "gass guzzlers," standard 2011 Equinox skiller seg ut i mengden med sin 22 by mpg og 32 highway mpg. Standarden Equinox bærer en 2,4-liter, 4-sylindret motor. Chevy tilbyr kjøpere et alternativ oppgradering til en V6, 3,0-liters motor, men drivstoffeffektivitet av mindre motor ville bli ofret med dette alternativet.

Toyota Sequoia

Toyota Sequoia er en stor, full-size SUV ideelt for tauing. Dens 5,7-liter, V8-motor gjennomsnitt 13 by mpg og 16 highway mpg, avhengig av året av modellen. De fleste Toyota Sequoia oss ta en mid-rad benk, slik at bilen til komfortabelt sete åtte personer. I alternativ, noen redwood har to kapteinstoler i midten av kjøretøyet, og dermed plass til syv personer.