Liste over Sony Ericsson Produkter

Liste over Sony Ericsson Produkter


Sony Ericsson ble lansert i oktober 2001 da to store selskaper, Japans Sony Corporation og Sveriges Ericsson, kombinert deres ressurser, kunnskap og ferdigheter til å lansere en linje av mobilprodukter. Målet var å produsere Sony Ericsson mobiltelefoner og tilbehør. I dag, er Sony Ericsson den fjerde største mobiltelefon produsent i verden.

telefoner

Sony Ericsson gjør mer enn 50 typer av mobiltelefon. Hver telefon bruker en av fire operativsystemer. Dette er Android, Sony Ericsson, Symbian og Windows Mobile. Stiler av telefonene inkluderer flip, glidebryteren, berøringsskjerm og fullt QWERTY tastatur. Størrelsen på telefoner varierer fra små enheter som passer godt inn i lommene til telefoner med store skjermer. Blant funksjonene i telefonene er integrerte Walkman-spillere, spilltaster, høyoppløselige kameraer og evnen til å bruke PlayStation-spill eksternt.

Xperia

Hver mobiltelefon på Sony Ericsson Xperia-serien er tydelig. Xperia X10 har en 8,1-megapiksel kamera og opptil 10 timer taletid. Xperia X10 mini er en mindre versjon av X10 og er 3,3-inches høy, 2-inches bred og 0,63-inches dyp. Xperia X10 mini pro har et fullt QWERTY-tastatur som skyves ut. Xperia X8 har en 3-tommers berøringsskjerm. Xperia X2 har et fullt QWERTY-tastatur og en 3,2-tommers berøringsskjerm. Xperia X1 bruker Windows Mobile og har en høy oppløsning 3-tommers skjerm. Xperia Pureness har en gjennomsiktig, opplyst display.

Cyber-shot

Cyber-shot-serien fra Sony Ericsson kombinerer funksjonene til et kompakt digitalkamera med en mobiltelefon. C905 og C901 mobiltelefoner hver har en Xenon-blits. Den C903, C510 og C902 har Sony Ericsson ansiktsregistreringsteknologi. Dette bidrar til å sikre nøyaktig fokusering for bilder av mennesker. C702 motstår støv og fuktighet, og som C903 og C905 den bruker GPS-teknologi til å finne posisjonen din og legge inn data om den på bildet.

Greenheart

Sony Ericsson har utviklet sin Greenheart utvalg av mobiltelefoner for å redusere skadevirkningene av telefon produksjon og frakt på miljøet. Aspen mobiltelefon har en berøringsskjerm, full QWERTY tastatur og Windows Mobile. Elm har teknologi til å motta og foreta klare samtaler. Naite har opptil 13 timer 45 minutter taletid. Hazel har et 5-megapiksel kamera med autofokus. The Cedar har ett-klikks tilgang til apps som Facebook og Twitter.

Walkman

Walkman er det største utvalget av Sony Ericsson mobiltelefoner. Hver av telefonene har en Walkman musikkspiller. Mange har også funksjoner som kamera og FM-radioer. W595, for eksempel, har en 3,2-megapiksel kamera, riste kontroll for å endre sang spor og opptil 9 timer taletid. W980 har en flip design med Walkman-kontroller på forsiden. Den har også en 8 GB minne som kan lagre opptil 8000 sanger.

Tilbehør

Sony Ericsson mobiltelefon tilbehør inkluderer Bluetooth håndfri-enheter og trådløse høyttalere. Selskapet har også et utvalg av reiseladere.