Liste over jordstart PBX systemer

Liste over jordstart PBX systemer


Vanligvis, det sentrale kontoret til et telefonselskap har et signal sløyfe med en bedriftskunde sentralbord. Kunden sentralbord sender en puls og oppnår kontroll over en linje, bare når det er en bruker. Bakke start er en raskere alternativ metode for å skaffe en linje. I en første start hussentral (PBX), kan enten telefonselskapet eller bedriftskunde koble til telefonlinjen.

Første start Relay

Første start kretsen inneholder et relé bryter for å øke nøyaktigheten på koble til og fra mellom telefonen selskapet kontor og bedriftskunde sentralbord. En mindre endring til et PBX-system uten bakke start krets gjør at PBX til jord start. Et relé med en motstand i sentralbordet fører til at bedriftskunde krets for å skaffe og frigi linjer raskere. Stafetten i sentralbord stenger når samtalen er ferdig slippe linjen.

Fujitsu 9600 med SMDI

Liste over jordstart PBX systemer

Fujitsu 9600 med SMDI kan enkelt utvides hvis bedriften vokser.

Fujitsu 9600 med SMDI er en bakke start kommunikasjonssystem som gjør Internett, faks overføring og talepost. Fujitsu 9600 med SMDI tillater telekommunikasjon med database tilgang til lokale nettverk via Internett og gjennom styring av driftstelefonselskapsgrensene. Det gir også innringere til grensesnitt med automatisert stemme mai, l eller overføres til kundeservice eller salgsrepresentanter med sin kontoinformasjon på dataskjermen foran den ansatte.

Talkswitch telefonsystemer

Talkswitch Internet Protocol PBX systemer tillater multimedia telefonsvarer, lokale nettverk og faks. Den 400 VS 800 VS Talkswitch Systems har ett års garanti eller to til fire års utvidet garanti. Den Talkswitch Systemet har opp til 32 linjer, 64 utvidelser og 32 VoIP linjer per sted. Den bruker 8 teleoperatør linjer med 12 utvidelser under Internett-protokollen. Hver av fire analoge telefonlinjer har fire Voice over Internet Protocol linjer.

Cisco VoIP PBX

Liste over jordstart PBX systemer

Cisco bakken starter PBX systemer sende og motta multimediemeldinger.

Cisco Voice over Internet Protocol (VoIP) fungerer på både sløyfe og bakke start PBX-systemer. En VoIP-utvikler, bruker Cisco Session Initiation Protocol (SIP) til å sende tale data via Internett. SIP benytter HTTP-kommandoer for å starte overføring av samtaler, fakser, multimedia filmer, dokumenter eller bilder. En elektronisk signal påkaller samtale digitalisering av analoge stemmen fra senderen i en kodet digital pakke med koblede rammer. Meldinger sendes på hastigheten av lys gjennom fiberoptiske kabler. Mottakeren omformer det digitale talemelding til en analog-melding, den menneskelige stemme, som overføres i løpet av samtalen.