LG KG800 Fiche Teknikker

Når du ser ordene "Fiche Techniques", du vet at du ser på den franske oversettelsen av "teknisk ark", eller tekniske spesifikasjoner for et produkt. "LG KG800 Fiche Techniques" refererer til spesifikasjonene for KG800 mobiltelefon, produsert av LG.

Nettverk og Status

The LG KG800 telefonen er populært kjent som "LG Chocolate" telefon. Det ble utelukkende brukt på Verizon Trådløs nettverk. Den ble utgitt i 2006. Som sådan, ble den levert standard med 2G-nettverk hastigheter, i stedet for de nyere 3G og 4G nettverkshastighet. Enheten har blitt avviklet.

Størrelse, skjerm og kamera

The LG KG800 veier 83 gram og har dimensjoner på 95mm ved 48mm ved 15.2mm. Enhetens skjerm (skjerm) er en TFT-skjerm med 256K fargekvalitet. Skjermen piksler er 176 av 220 piksler, mens skjermen dimensjoner er 31mm ved 39 mm. Enheten er touchscreen-aktivert, slik at du kan navigere i telefonens funksjoner ved å trykke på skjermen. Enheten omfatter også et 1,3 MP kamera, som inkluderer en LED-blits. Kameraet er i stand til å ta bilder og videoklipp.

Minne og Data

Telefonen er i stand til å holde 1000 kontakter i telefonboken. Enheten holder styr på de siste 40 samtaler ringe, mottatte og ubesvarte. The LG KG800 enheten har 128 MB pre-installert minne. Telefonen får tilgang GPRS-data med hastigheter fra 32 til 48 kbps. Det er ikke i stand til EDGE, 3G, WLAN eller infrarøde porter. Men hvis ikke har en USB-tilkobling, som lar deg synkronisere data mellom enheten og en datamaskin.

Lyd og Andre funksjoner

Telefonen inneholder flere typer varsler, inkludert vibrasjon og nedlastbare MP3, polyfoniske og AAC-format ringetoner. Det betyr ikke inkluderer en høyttaler eller en 3,5 mm hodetelefonutgang. Telefonen har flere meldingsfunksjoner, inklusive test og multimediemeldinger. Enheten inneholder også en nettleser og musikkspiller.