LG 3280 Mobilsvar Instruksjoner

LG 328 er en grei mobiltelefon som tilbyr grunnleggende service og funksjonalitet for brukere som ikke trenger dusinvis av programmer eller smarttelefonfunksjoner. Talepost er en funksjon i mobiltelefoner som har blitt et fast innslag i løpet av årene; selv de enkleste telefoner og billigste rente planer tilby talepostfunksjonalitet. Stemmen post funksjonen i LG 3280 er relativt enkelt, og etter bare noen få slag på telefonens tastatur, vil du være i stand til enkelt å tilpasse din hilsen og lytte til noen uhørt talepostmeldinger.

Bruksanvisning

1 Trykk på venstre funksjonstasten plassert nær toppen av tastaturet.

2 Trykk på tallet 3, etterfulgt av det nummer en.

3 Trykk på den grønne "Send" -knappen for å lytte til noen uante meldinger.

4 Trykk 7 for å slette meldingen, en å spille av meldingen eller 9 for å lagre meldingen.

5 Trykk på 4 for å få tilgang til tilpasningsfunksjonene i telefonsvarer system; Dette vil tillate deg å lage en tilpasset taleposthilsen.

6 Trykk på den røde "END" -knappen på tastaturet for å avslutte talepost og gå tilbake til telefonens startskjermen når du er ferdig med å lytte til meldingene dine, og tilpasse talepost opplevelse.

Hint

  • Vær oppmerksom på at avhengig av din mobiltelefon tjenesteleverandøren, kan enkelte talepost funksjoner ikke er tilgjengelige.
  • For å få tilgang til talepostmeldinger fra LG 3280, trenger du ikke å angi en PIN-kode eller passord, som tjenesten er knyttet direkte til din mobiltelefon konto. Derfor er det viktig å holde telefonen med deg hele tiden hvis talemeldinger inneholde personlig eller konfidensiell informasjon.