Krav til kabel-TV

Kabel-TV er et operativsystem som overfører videotjenester til abonnentene gjennom sine kabeloperatører via koaksial eller optisk fiberkabler. Opprettet på slutten av 1940-tallet, kabel-TV tillatt samfunn ut fra avstand fra TV-stasjoner for å motta mottak. Ved å plassere antenner med god mottakelse og plukke opp stasjonssignaler, kabel operatører er i stand til å kreve et gebyr. I dag har kabel-TV utvidet utover USA, som opererer i land som Sveits og Italia.

Satellitt er ikke Cable

Ved Federal Communications Committee (FCC) retningslinjer, kabel-TV, som en gang ble omtalt som fellesskap Antenna Television (CATV), er definert som programmering levert av hard tråd. Ifølge PC Magazine, er kabel-TV "overføring av TV-programmer inn i hjemmet eller på kontoret via koaksialkabel." Derfor er enhver digital kringkasting som er levert via satellitt ikke ansett kabel-TV.

kringkasting Providers

Kabel leverandører i USA er Comcast, Time Warner Cable, Cablevision, Charter Communications, Mediacom Kommunikasjon og Cox Communications. Kabel er vanligvis lettere å installere, men har færre kanaler som satellitt. Satellitt-leverandører inkluderer DirecTV, oppvask-nettverket, Voom og GlobeCast WorldTV. Selv om satellitt-TV har vanligvis overlegen broadcast kvalitet, er den mer utsatt for mottak forstyrrelser forårsaket av farlige værforhold.

abonnementsmuligheter

Kabel-tjenester er vanligvis tilgjengelig i tre sortimenter eller nivåer, som de ofte kalles. Fra og med grunnleggende service, inkluderer denne pakken over-the-air TV kringkaste signaler samt must-carry kravene i Communications Act. Kabel programmering gjør at abonnentene til å legge på programmerings ikke med grunnleggende tjeneste. Per-kanal programmering lar abonnenter til å betale per visning, som det ofte refereres til. Media spesialist SNL Kagan sier at i 2007, den gjennomsnittlige kostnaden for utvidet grunnleggende kabel-tjenesten var $ 42,76. Noen kabelleverandører kreve en egen hardware avgift.

Beyond TV

Kabel-leverandører ofte besitter en enorm kanalkapasitet, slik at de kan gi programmering som går utover vanlig TV-sending. Ifølge National Cable & Telecommunications Association (NCTA), som begynner i 1996, mer enn 130 milliarder $ har vært dedikert til å utvide kabler tjenester, noe som har resultert i digital og HD-TV samt interaktive tjenester. Abonnenter har et utvalg å velge mellom, alt fra forretningsinformasjon og værmeldinger til barnas programmering og spesielle underholdning. Tilsetning av internett og telefontjenester til kabelabonnement er kjent som en "triple play".

grunn~~POS=TRUNC krav

I samsvar med FCC-reglene, registrering av et kabelsystem krever at du først gi juridiske navn sammen med foretaket identifisering eller et personnummer, samt erklære din egen, privat forening eller partnerskap status. En postadressen må også gis, samt et telefonnummer. Deretter må oppgi navnet på din kommune eller nabolaget, så vel som landet den ligger. Til slutt må en offisiell representant for kabelselskapet godkjenne alle registrerings uttalelser.