Krav til en Auto Inspection klistremerke i West Virginia

Krav til en Auto Inspection klistremerke i West Virginia


Auto inspeksjon lover er forskjellig fra stat til stat. I West Virginia alle biler (med svært få unntak) kreves for å bli inspisert årlig. Det er veldig lett å finne lisensierte stasjoner ved å se etter logoen vises garasjer (verifisere dem som sertifiserte inspeksjon steder) eller ved å ringe noen lokale garasje for å spørre om de har lov til å utføre statlige inspeksjoner. Per mars 2010 kostnaden for inspeksjon ble satt til $ 12,66 inkludert skatt.

Station Krav

For å motta inspeksjon lisens, må en garasje være i stand til å utføre reparasjoner på elementer som omfattes av inspeksjonsprosedyre. Minst en kvalifisert kontrollør mekaniker for hver operert inspeksjon kjørefelt må være til stede, og inspeksjoner kan gjøres bare av lisensierte inspektør mekanikk. Likeledes må riktig utstyr og verktøy skissert av West Virginia State Police være tilgjengelig på den offisielle Inspection Station for bruk av offentlig inspektør Mechanic.

kontrollrutiner

Ved å ta et kjøretøy i for inspeksjon, er det nødvendig at du presenterer juridisk registrering og forsikring dokumentasjon. Ingen inspeksjon klistremerke kan gis uten denne informasjonen. Mekanikeren vil fjerne den gamle klistremerket før du utfører inspeksjonen. Avkryssede objekter inkluderer sikkerhetsglass, metall, støtfangere, fendere og ramme, horn, bakspeilet, vindusviskere og plate montering, bremser, front end og styrekomponenter, eksosanlegg og drivstoffsystemet, dekk og hjul, lys, sikkerhetsinnretninger og setebelter. Hvis alle disse elementene synes å være i forsvarlig stand, vil et nytt klistremerke plasseres på riktig sted på bilens frontrute.

Avslag Prosedyre

Hvis et kjøretøy mislykkes inspeksjon en eller annen grunn, må stasjonen har de nødvendige reparasjonstjenester til eieren. Hvis eieren nekter disse tjenestene, er mekaniker nødvendig å plassere en avvisning klistremerke på frontruten. Avvisningen klistremerke holder seg på plass før reparasjonen er gjort. Kjøretøyet skal kun kjøres med en avvisning klistremerke til bolig, forretningssted av eieren eller en garasje før det er reparert. Reparasjonene må skje innen 5 dager eller suspensjon av lisens kan følge.