Kompatibel telefon Batterier

Kompatibel telefon Batterier


Det finnes veier til å skaffe erstatning mobiltelefon batterier. Den første og langt mer kostbar metode er å kjøpe en splitter batteri. Alternativet er å kjøpe en kinesisk generisk merke teknologi. Mange selskaper som Narada og Better Power tilby rimeligere mobiltelefon kompatible batterier som kan kjøpes direkte fra selskapet eller via nettbutikker som CellularFactory eller Batteries4Less.

Better Power

Bedre Power er et Shenzhen-baserte generisk merke batteri, adapter og strømkilden produsenten. Selskapet skaper produkter som er kompatible med bærbare datamaskiner, kameraer, videokameraer og mobiltelefoner. Better Power produserer linjer med lithium-ion-batterier er kompatible med Nokia, Samsung, Motorola og LG telefoner. Former og dimensjoner på batteriene varierer etter type og er utformet for å passe flere telefon design produsert av hver av de børsnoterte selskapene. LG og Motorola kompatible batterier produsere 3,7 volt. Samsung kompatible batterier produsere 1500 milliampere timer med strøm. Nokia kompatibelt batteri er uspesifisert.

Better Power Electronics Co

Better Power Building

Mabuxincun

Shiyan Baoan

Shenzhen China 518108

86-755-29686606

better-power.com

Guangdong Weiliwang Electronic Co.

Guangdong Weiliwang Electronic Co lager og selger batterier er kompatible med 28 mobiltelefon merkevarer. Batterier til store internasjonale merker som Blackberry, Apple, Nokia, LG og Sharp stå sammen asiatiske merker som Vodafone, Huawei, og HTC i selskapets katalog. Guangdong Weiliwang Electronic Co har sju typer av litium-ion-batterier til Motorola telefoner. Hvert batteri i denne linjen kommer med en liste over Motorola-telefoner som den er kompatibel. For eksempel vil Motorola V3 nytt batteri passer modeller som PEBL U6, RAZR V3, RAZR V3a, og RAZR V3c.

Guangdong Weiliwang Electronic Co.

Bygge 37-38, Fumin Industrial Zone

Pinghu, Shenzhen

Guangdong, Kina 518111

86-755-8467-9582

szwlw.com

Narada

Narada er et kinesisk selskap med et japansk navn som produserer batterier for søknader så langt spenner så lav temperatur militære enheter og elektriske biler. Selskapet gjør en linje av mobiltelefon batterier så generisk som å ikke engang være utformet for bestemte telefoner. Snarere Narada katalogen viser bare dimensjonene, spenning, kapasitet og impedans av modellene og hevder hvert batteri vil fungere på alle telefoner med tilsvarende størrelse og strømforbruk.

Narada Power Source Co., Ltd.

No.72 Jingguan Road, Qingshan Town, Lin'an

Economic Development Zone

Zhejiang, China 311305

86-571-2882-7013

en.naradabattery.com

Shenzhen All-round Electronics Co

Shenzhen All-round Electronic Co produserer batterier for nesten 80 mobiltelefon merkevarer. Hvert batteri i katalogen er ledsaget av informasjon om sin spenning, kapasitet, type og modell eller modeller som den er kompatibel. Mobiltelefon merker tilgjengelig i USA som er kompatible med Shenzhen batterier inkluderer Nokia, Motorola, Samsung, Siemens, Sony og Toshiba. Med hensyn til det amerikanske markedet, er den primære ulempen til Shenzhen batterier som alle etikettene skrives ut på kantonesisk eller mandarin.

Shenzhen All-round Electronics Co

No.A8 Building

Fuzhong lndustry Zone

Fukunaga, Bao 'an

Shenzhen China 518108

86-755-2738-2699

all-round.com.cn