Kodak Easyshare Veibeskrivelse

Kodak Easyshare Veibeskrivelse


Drifts Kodak Easyshare digitalkamera er selvforklarende, men å vite noen tips kan hjelpe deg til å bli en enda bedre fotograf med det. Bruke scene innstillingsfunksjoner og andelen knappen gjør ta bilder og laste dem mye enklere. Selv om Easyshare-kameraer kommer i en rekke modeller, grunnleggende instruksjoner gjelder for dem alle.

Bruksanvisning

1 Installer batteriene i kameraet før første gangs bruk. De fleste Easyshare-kameraer bruker AA-batterier eller et oppladbart batteri system. Batterilokket er typisk i bunnen av kameraet, og det kan åpnes ved å skyve den mot kanten av kameraet. Hvis kameraet ditt bruker oppladbare batterier, må du lade kameraet før du bruker. USB ledningen fungerer vanligvis som en ledning for strømadapteren. Koble denne ledningen til kameraet og lader, og koble den til en stikkontakt.

2 Sett inn minnekortet. Mange Easyshare-kameraer ikke har internminne, slik at minnekortet er nødvendig. Sporet for kortet finner du i batterirommet. Kortet kan bare settes inn én vei, så ikke tvinge den eller den kan brekke.

3 Angi språk og dato og klokkeslett på kameraet. Når du slår på kameraet for første gang, bør du bli bedt om å gjøre dette.

4 Juster scene innstillingen for fotografering økten. Hvis du planlegger å ta generelle bilder, bør "Auto" -modus være tilstrekkelig. Men mange kameraer har spesielle moduser for solnedganger, strand bilder, motiver i bevegelse og landskap, blant andre alternativer. Utforske og bruke den spesifikke scenen innstilling for bildene dine.

5 Fokuser og ta bilder. Ved å holde nede utløserhalvveis, vil kameraet fokusere automatisk. For å ta bildet, holder utløserknappen nede hele veien og vente på at kameraet skal ta bildet. Bildet bør automatisk vises på LCD-skjermen på baksiden av kameraet.

6 Juster innstillingene om nødvendig. Selv om denne kameratypen har evnen til å justere seg til bildeinnstillingene dine, kan du bruke "Manuell" for å justere blenderåpning, objektiv, hastighet og andre alternativer.

7 Gjennomgå bildene. Ved å trykke på "Review" -knappen, vanligvis angitt av en trekant som peker sidelengs til høyre, kan du se på bildene du har tatt. Slett noen du ikke ønsker å beholde ved å velge "Delete" -knappen, angitt med en søppeldunk. Følg instruksjonene for å slette bildet.

8 Del bilder. Navnet på kameraet indikerer at deler med det er lett. Trykk på "Del" -knappen som du viser bildene du ønsker å dele med andre. Som du laste opp disse bildene senere, kan de deles via Facebook, Twitter og andre nettsamfunn.

9 Last opp bilder ved å koble kameraet til datamaskinen med USB-ledningen som følger med kameraet. Programvaren er inkludert i esken med kameraet, så vel. Første gang du kobler kameraet til datamaskinen, vil den be deg om å installere programvaren. Noen ganger programvaren på disken i boksen er tilstrekkelig. Andre ganger, kan datamaskinen laste ned mer aktuell programvare fra Internett. En annen måte å laste opp bilder er av direkte satt inn minnekortet i minnekortsporet på datamaskinen.

Hint

  • Gjennomgå kameraets manual for spesifikke tips og informasjon om modellen.