Kodak C713 Instruksjoner

Kodak C713 Instruksjoner


Kodaks C713 digitalt kamera er en 7-megapiksel kamera stand til å produsere utskrifter i en 20-by-30-tommers størrelse. Det har stillbilde fangst og videoopptak (i ​​kontinuerlig VGA-format), 3x optisk zoom, en anti-blur setting, 16 MB internminne, og en ISO-område på opptil 1250 (for rask bevegelse fangst). Den kompakte C713 veier ca 1 pund, inneholder en 2,4 tommers LCD-visningsvinduet, og kommer med Kodak Easyshare programvare for redigering.

Bruksanvisning

1 Legg to AA-batterier i batterihuset plassert på undersiden av kameraet til høyre. Slå på kameraet ved å trykke på ON / OFF-knappen i midten av toppen av kameraet. Legg til mer minne til C713 ved å installere et SD-kort i sporet ved siden av batterihuset på undersiden av kameraet.

2 Vri modusvelgeren (plassert på toppen av kameraet til høyre) til AUTO. Trykk lukkerknappen halvveis ned for å fokusere. Rammebrakettene på visningsskjermen blinker grønt når motivet er i fokus og eksponeringen er riktig. Ta et bilde ved å trykke på utløseren ligger i øverste høyre kant av kameraet.

3 Gjennomgå bilde (eller video) du bare tok ved å observere betrakteren skjermen. Bildet eller videoen vises i 10 sekunder. På denne tiden, trykk på OK-knappen (plassert på baksiden av kameraet i midten av skiven) for å spille av en video, eller slett bildet (eller video) ved å trykke på knappen Slett. Trykk lukkerknappen halvveis ned for å gå videre til neste bilde.

4 Vri innstillingshjulet (plassert rundt utløserknappen) til videoikonet for å fange en video. Utsnittet og trykk helt ned på utløseren. Trykk ned igjen på utløserknappen for å stoppe videoen. (Når avspilling av videoen, vil lyden ikke være til stede, med mindre du overføre video til en datamaskin.)

5 Trykk på zoomknappen til høyre eller venstre (finnes på baksiden øvre høyre hjørne av kameraet) til å flytte nærmere eller lenger bort fra motivet. W indikerer en vidvinkel og vil zoome ut når trykket. T viser en tele bildet og zoome inn når trykket.

6 Bruk blitsen når du tar bilder i mørke omgivelser. Trykk flere ganger på knappen med lyn-ikonet (ligger mellom strømknappen og utløseren) til du blar til ønsket blitseffekt (automatisk blits, fyll, reduksjon av røde øyne, eller av.) Blitsfunksjonen du er nå hjelp vil bli vist på visning.