Koblings Instruksjoner for Min TiVo SERIES2 TCD649080

Koblings Instruksjoner for Min TiVo SERIES2 TCD649080


En modell TCD649080 TiVo SERIES2 digital videoopptaker (DVR) er en dual tuning DVR med en digital og en analog tuner. Disse modellene kom før høy definisjon (HD) TV-programmer ble en industristandard, og nå som digitale signalkilder og HD-kvalitet vedtak er utbredt i TV, er SERIES2 modellene bli utdatert. Som blir sagt, TiVo SERIES2 dual-tuning DVR er den eneste TiVo produsert direkte av TiVo som er i stand til å arbeide med satellitt-tjenesten og kabel-tjenesten. Kabling for satellitt- og kabelkilder er i hovedsak den samme prosessen, men til slutt, kan brukerne oppleve noen problemer med konfigurasjonen.

Bruksanvisning

1 Koble koaksialkabelen fra veggen inn i splitter. Kjør to koaksialkabler fra splitter s Out-pluggene i RF In-kontaktene på baksiden av TiVo og leverandørens mottakerboks.

2 Wire mottakerboksen til TiVo bruker komposittkabler. Kjør de røde, hvite og gule knekt fra mottakerens Audiovisuelt Out-plugger til TiVo Audiovisuelt In-knekt.

3 Koble TiVo til din TV ved å kjøre et annet sett av komposittkabler fra TiVo Audio-Visual Out-kontaktene til fjernsynets Audiovisuelt utstyr i kontakter.

4 Opprette en tilkobling til TiVo-tjenesten via et hjemmenettverk eller et telefonforbindelse. Dette TiVo modellen kan koble til Internett med kablet eller trådløs tilkobling.

For en kablet tilkobling, kobler du den ene enden av en Ethernet-kabel til baksiden av TiVo og den andre enden inn i ruteren din.

For trådløs tilkobling, kobler du en trådløs TiVo adapter inn i DVR-ens USB-port og synkronisere adapter til det trådløse nettverket. For å gjøre dette, gå til TiVo Central ved å trykke den store "TiVo" -knappen på fjernkontrollen. Deretter går du til "Meldinger og innstillinger", "Innstillinger", "Network og Telefon." Velg riktige alternativer og være forberedt på å oppgi WEP-sikkerhetskode.

For en telefonforbindelse, kan du kjøre en telefonledning fra til baksiden av TiVo telefonkontakten.

5 Koble IR kontrollkabelen inn i TiVo Serial Port og din mottaker ni-pinners seriell jack. Plasser hver ende av IR kabel ledninger over og under din mottaker IR-sensor. De to endene bør stikke ca 1 1/2-inches fra mottakerens sensor.

6 Koble TiVo strømkabel til stikkontakten. Sjekk også å sørge for at mottakerboks er koblet til en stikkontakt.

7 Slå på TV-apparatet og sette den på kanal 3 eller 4. Du vil vite hvilken som fungerer når du ser en TiVo-skjermen på skjermen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre oppsettet.

Hint

  • SERIES2 TiVos knyttet til satellitt eller kabel-tjenesten vil kun fungere som en enkelt-tuning DVR. Dette betyr at hvis det tar opp et program, vil du ikke være i stand til å endre kanaler uten å avbryte opptak. Alternativt kan du se tidligere innspilt programmer mens DVR tar opp.