Kobel Ground Effects

Kobel Ground Effects


Bakke effekt kits har endringer du kan gjøre med en bil som stenger av plass mellom bilen og veien. Disse endringene holde luft fra å gå under bilen for å hindre "løft", slik at bilen holder seg fast på veien, slik at du kan gå fortere mer trygt. Kobel er produsenten som gjorde top-of-the-line bakken effekter kit, så sitt navn har blitt synonymt med denne løsningen. Alle de kits vil dramatisk redusere clearance av bilen, noe som gjør det vanskelig å komme over fortauskanter og forårsaker problemer med noen ujevne gatene. Både Kobel og McK har gått ut av business, og bakken effekter Pakkene er ikke lenger produseres, så det er umulig å finne støtte for disse produktene.

Glassfiber-stil Kits

Glassfiber ground-effects kits er de billigste, letteste og enkleste å bryte --- de er også den enkleste å fikse. Som alle bakken effekter kits, glassfiber kits bestå av flere paneler, sammen med festene til å feste dem til bilen. Disse pakkene er vanskelig å installere; jobben er best overlatt til fagfolk med både erfaring og utstyr til å løfte bilen opp og jobbe under. Tillegg til å øke ytelsen, bakken effekter kits øke videresalg verdien av bilen, spesielt hvis kjøperen liker bakken effekt og vet hvor hardt de Pakkene er å installere. De glassfiber kits ble ikke produsert etter 1980-tallet.

Plast-stil Kits

Plast kits kom med mange flere deler enn de andre kits og ikke fungerte så vel --- de ble ikke produsert etter slutten av 1990-tallet. Plast Pakkene er imidlertid foretrekkes av samlere --- spesielt Kobel Predator serien. Som alle kits, må du bestille et annet kit for hvert merke, modell og år av bilen. Hvis du får en pakke som ikke samsvarer med din bil akkurat, vil det ikke fungere. Hvert sett er forskjellig, men det er i utgangspunktet består av paneler som omgir bilen og stenge plass under bilen; luften kanaliseres rundt bilen i stedet. Når Kobel selskapet solgt ut til MCK Plast av San Antonio, det avviklet produksjon både fiberglass- og plast-stil kits.

Uretan-stil Kits

Uretan-stil kits er de vanskeligste å skade, men de er også den vanskeligste å fikse --- noen mekanikere vil ikke berøre dem. Du må kanskje bruke to mekanikere til å gjøre noen reparasjoner: et karosseri ekspert og en profesjonell tilpasser for bakken effekter paneler. Uretan er det samme materialet som gummidelen av støtfangere er laget av, så det er mye mer robust enn andre typer kits. Den består også av en wraparound forstk, en wraparound bakstykke og to sidepaneler --- mye enklere enn de andre settene.