Koaksialkabel Connector Instruksjoner

Koaksialkabel Connector Instruksjoner


Koaksialkabler oppsto på slutten av 1920-tallet og er fortsatt brukes i dag. Koaksialkabler bære radiofrekvenssignaler, en type signal som overføres via radiobølger eller antenne, og er ofte brukt for TV-apparater eller høyhastighets Internett-modemer. Mye som andre kabler, kan du opprette koaksialkabler ved å kutte en spole av kabelen til ønsket lengde deretter installere koaksialkabel kontaktene på endene.

Bruksanvisning

1 Skjær omtrent 25 mm fra den ytre plast dekker av enden av koaksialkabelen ved hjelp av et strippe verktøy eller ved å dreie en kniv rundt enden i en sirkulær bevegelse. Ikke ødelegg de indre delene av koaksialkabel. De indre komponentene består av en serie av sammenvevd kobbertråder, en folie skjold og dielektrisk plastisolasjon.

2 Peel tilbake alle de synlige kobbertråder og kaste dem bakover rundt kabelen.

3 Skjær folien skjerme samme lengde som du klippe den ytre plastbelegget med en kniv. Fjern overflødig folie.

4 Skjær omtrent 22 mm fra den indre dielektrikum (hvit eller klar) plastisolasjon av koaksialkabelen ved hjelp av en kniv og fjerne det, utsette den indre trådkjernen. Ikke skad indre trådkjernen da dette kan påvirke signalet av koaksialkabel.

5 Påfør et tynt lag med silikonfett til de synlige kobbertråder og utsatt indre metallkjerne. Silikonfett gjør det enklere å installere kontakten samt forbedrer holdbarheten av koaksialkabel mot naturelementene.

6 Installer en mannlig koaksial kontakt på enden av kabelen. Det finnes flere typer koaksial kontakter, de vanligste er en Type-F-kontakt. Skyv kontakten på den eksponerte enden av kabelen slik at den indre ledningen stikker ut gjennom kontakten og skru den med klokken til den sitter fast. Denne forbindelsen har gjenger på innsiden som graver inn i plastbelegget, og holder den på plass.

7 Trim overflødig kobber ledninger rundt koaksial kontakt ved hjelp av tråd klipp.

8 Pakk selvvulkan tape rundt bunnen av koaksial kontakt for ytterligere å forebygge skader fra skarpe synlige kobbertråder.