Kawasaki Vulcan 800 Ytelsestips

Kawasaki Vulcan 800 Ytelsestips


Kawasaki Vulcan 800 legger ut en respektabel 55 hestekrefter og 47fp dreiemoment. Dette er nok av hestekrefter for å få Sportser stil Vulcan nedover veien i stil. Men hestekrefter junkies vil ønske å få mest mulig ut av sine Kawasakis uten å tappe deres kontantstrøm. Flere Kawasaki Vulcan 800 ytelses tips er billig og legge til ekstra hestekrefter og dreiemoment til motorsykler uten å kreve en fullstendig overhaling av motoren.

Aftermarket ytelse eksos

Installer en etter markedsutviklingen avtrekk på Vulcan. En forestilling eksos har tre fordeler av OEM (Original Equipment Manufacturer) eller lager eksos. Det øker hestekrefter over makten band, reduserer fjærvekt han motorsykkel med 15 pounds og gir motorsykkelen en aggressiv eksos lyd. Økningen i ytelse og vektreduksjon øker den generelle fart, akselerasjon og ytelse.

High Flow-Performance Luftfilter

En av de første stedene å starte når du legger ytelse deler til en Vulcan er å installere en høy ytelse luftfilter. Dette er på grunn av lav pris, enkel installasjon og det faktum at en høy flow-ytelse luftfilter gir ekstra hestekrefter og dreiemoment over hele effektområdet. Det gjør det ved å tillate mer luft inn i motoren, og dermed forbedre motorens brensel effektivitet.

brenselprosessor

En drivstoff-prosessor gjør at eierne til "tune" Måten Vulcan motor distribuerer drivstoff, luft og gnist til motoren. Dette ligner på hvordan ECU tuner chips endre måten datamaskinen regulerer en bilmotor. Sluttresultatet er evnen til å presse motorens ytelse ved å øke de tre elementene som skaper hestekrefter.