Kan Riper på en iPhone bli fikset?

Kan Riper på en iPhone bli fikset?


Hvis du slipper din iPhone på fortauet og ikke har et beskyttelsesetui, kan det få riper. Heldigvis kan de fleste overfladiske iPhone riper poleres ut med ganske standard husholdningsartikler, for eksempel tannkrem eller Brasso. Du kan også kjøpe en spesiell iPhone renere kalt iDrops, designet for fjerning av riper. Men hvis du har dype riper på kroppen eller noen riper på skjermen, vil du ikke være i stand til å fikse dem selv.

mindre riper

Hvis du ønsker å kvitte seg med mindre riper på kroppen, eller fall av din iPhone, vil du trenge en mikrofiberklut og en mildt slipende rensemiddel, slik som tannkrem, Brasso eller iDrops. Du trenger bare en liten mengde av disse rengjøringsmidler. Hvis du har bare noen små riper, gni renere over disse stedene alene; ellers, gni renere over hele kroppen av telefonen, være sikker på å unngå skjermen. Buff riper forsiktig før de forsvinner, men ta vare ikke å fjerne iPhone ytre ripebestandig belegg.

dype riper

Hvis en ripe penetrerer iPhone ytre ripebestandig belegg, vil du ikke være i stand til å fjerne det med en enkel renere. Fjerning av disse riper krever en komplisert slipeprosessen som faktisk fjerner hele ytre belegg. En kombinasjon av våt-sliping og tørrslipe blast bort alt på saken av iPhone, inkludert Apple-logoen og skriving under den. Du kan sende telefonen til en spesialist for denne prosessen, men det kan være mer økonomisk bare å kjøpe en sak.

skjerm~~POS=TRUNC Riper

Hvis du noen gang skrape iPhone-skjermen, vil du sannsynligvis ikke være i stand til å fikse det. Snarere vil du ha skjermen helt erstattet, og dette er nesten like dyrt som å kjøpe en ny telefon. Skjermen er faktisk en kompleks lagdeling av spesielle materialer designet for å oppdage og overføre elektrisk strøm på din touch, slik at du kan ikke bare fylle ripe eller buff den ut. Disse materialene er også meget vanskelig å fremstille, og det er derfor å erstatte dem er så kostbare. Noen brukere rapporterer suksess ved å gni på skjermen med sandpapir, men du må bare prøve dette på egen risiko. Heldigvis er skjermen laget av meget hardt glass, så det kan ikke grunnen enkelt.

Forebygging

Den beste måten å unngå riper er å sette din iPhone i en hard, beskyttende veske. En vanskelig sak vil også beskytte din iPhone fra skade hvis den noen gang droppet, og noen vil også beskytte enheten fra vannskader.

For å beskytte skjermen din, kan du kjøpe en spesiell klar film som fester seg til overflaten og sender din kontakt gjennom til selve skjermen. Denne filmen er også fingeravtrykk motstandsdyktig, slik at den kan holde din iPhone renere.