Kan Nikon D7000 brukes til TV-kringkasting?

Kan Nikon D7000 brukes til TV-kringkasting?


Nikon D7000 er et digitalt speilreflekskamera, eller DSLR, kamera som også kan ta opp HD-video. Det gjør det mulig å fotografere HD video med samme visuelle inntrykket av høy kvalitet speilrefleks fotografier. Videokvaliteten på D7000 er enda egnet for TV-sendinger, selv om det har noen begrensninger som gjør en annen type kamera et bedre valg for live kringkasting.

forhåndsinnspilte sendinger

Video tatt med Nikon D7000 DSLR kamera kan brukes i forhåndsinnspilte TV-sendinger på samme måte som en hvilken som helst videokamera eller formatet brukes. Når HD-videoklipp skutt på D7000, kan filene importeres og redigert til en video program beregnet for kringkasting i en hvilken som helst ikke-lineær digital videoredigering system. Sendingen programmet ikke engang å være i høy definisjon, som video registrert av Nikon D7000 kan konverteres ned til standard definisjon.

Live-sendinger

Direktesendte TV-sendinger er ikke anbefalt med Nikon D7000 DSLR-kamera. Dette er fordi kameraet ikke er designet for å være en erstatning for et videokamera, men et stillbildekamera som også har videofunksjonalitet. Justering av kamerainnstillinger og fokusering av kameraet er mye vanskeligere å håndtere enn en standard kringkastingskvalitets videokamera.

Video kvalitet

Nikon D7000 har flere opptaksmodi for ulike videokvalitet. Den høyeste kvalitet kameraet kan oppnå er 1920x1080 piksler, som er samme oppløsning som Blu-Ray-plater og HD-TV-sendinger. Dessuten kan videoen bli skutt i 24p format for en mer "film-aktig" utseende. Lavere kvalitet videomoduser kan også brukes for opptak som ikke trenger å være i høy definisjon, inkludert 1024x720 og 640x424 moduser. Mens kvaliteten ikke vil være like god som den høyeste HD-innstillinger, vil du være i stand til å ta flere minutter med video i disse modusene.

restriksjoner

På det høyeste kvalitet, er Nikon D7000 bare i stand til å ta opp 20 minutter video om gangen. Denne tidsbegrensningen er løftet for lavere kvalitet opptaksmodi. Også, hvis du har planer om innspilling av lyd, kan det være lurt å ta det opp til en ekstern lydopptaker og synkronisere den med videoen under redigering. Mange brukere har rapportert dårlig kvalitet lyd fra den innebygde mikrofonen prosessor på Nikon D7000, som ikke vil være egnet for de fleste kringkastingsformål.