Kan Luftfart tennplugger brukes i biler?

Kan Luftfart tennplugger brukes i biler?


Aircraft tennplugger og bildeler tennplugger tjene samme funksjon: å antenne drivstoff-luft blandingen i sylindrene i en forbrenningsmotor. Men forskjeller florerer mellom de to som hindrer interchangeability.

likheter

Kan Luftfart tennplugger brukes i biler?

En typisk automotive tennplugg: Fra venstre elektrode, tråder og terminal.

Bil- og fly tennplugger har en lignende struktur, med en elektrode til å skape en gnist i den ene enden, skruegjenger for å montere en sikker måte og en terminal i den andre enden.

Størrelse

Bil og fly tennplugger har forskjellig størrelse gjenger i henhold til hver motor produsent, så fly tennplugger er ikke utskiftbare mellom forskjellige fly, enn si bilmotorer.

Terminal Typer

Bil tennplugger er koblet til batteriet med slip-on-terminaler, men flyet tennplugger har skrue-on-type terminaler for å hindre dem fra å skli av under flyturen; piloter rett og slett ikke kan trekke over på grunn av motorproblemer.

Strømforsyning

Automotive tennplugger er drevet av bilens batteri, mens fly tennplugger bruke dynamoer, strømgenererende enheter som vanligvis opererer på et høyere spenning.

typer drivstoff

Som i 2009, de fleste biler bruker blyfri bensin, men på grunn av høyere ytelse og pålitelighet som kreves av flymotorer, de bruker høyere oktan blyholdig drivstoff som brenner ved høyere varme områder.