Kan lade en mobiltelefon tømme bilbatteriet?

Bilbatterier er dyre, og du vil ha dem til å vare så lenge som mulig. Jo mer etterspørsel det er på batteriet, skjønt, jo raskere vil det gå tom for strøm. Ekstra tilbehør, slik som mobiltelefon billa, vil øke i avløpet.

effekter

Mobiltelefon ladere er som alle andre elektriske tilbehør i bilen, trekker strøm fra batteriet og gradvis drenering det. Laderen kan ikke fortelle når bilen batteriet er lavt, så hvis du tror batteriet er i ferd med å dø, ikke lade telefonen din i bilen med mindre det er et nødstilfelle. Ekstra tilbehør er en vanlig årsak til batteristrøm tap som nettsteder som AA1Car.com anbefaler å se etter dem først før jakt ned andre mulige kilder til makt avløp.

Kontinuerlig strømkilde

Batteriet flyt av strøm til tilbehøret er ikke avhengig av å kjøre motoren. Dette er grunnen til at lysene og radio fortsatt arbeid etter å slå av motoren - ikke anta at fordi motoren er slått av, er det ingen strøm tilgjengelig i bilen.

Løsning

Koble fra mobiltelefon lader når telefonen er fulladet, ellers laderen vil fortsette å trekke strøm så lenge den er plugget i. Alternativt kan lade telefonen hjemme, hvis det er mulig, der du kan bruke en stikkontakt i stedet for en del av batteriets begrenset tilbud.