Kan jeg sette sanger på MP3-spilleren min uten programvare?

March 30 by admin

Kan jeg sette sanger på MP3-spilleren min uten programvare?


Noen MP3-spillere fungerer som USB-masselagringsenheter, som betyr at de bare dukker opp som en ekstra harddisk når du kobler dem til datamaskinen. Hvis MP3-spilleren er en av disse, kan du ikke trenger programvare for å sette sanger på den. MP3-spilleren håndboken kan gi deg mer informasjon som er spesifikk for akkurat din spiller.

Dra og slipp

Avhengig av din MP3-spiller, kan du være i stand til å bare dra og slippe MP3-filer fra datamaskinen til MP3-spilleren minne. Sjekk manualen som fulgte med MP3-spilleren, eller se på produsentens nettsted for å finne en kopi hvis du ikke har det. Hvis retninger si du kan gjøre dette, er alt du trenger å gjøre er å koble til MP3-spilleren til datamaskinen via en USB-kabel, og deretter dra og slippe MP3 du ønsker å overføre. Ingen spesiell programvare er nødvendig.

uttakbar Memory

Noen MP3-spillere kommer med utskiftbart minne, for eksempel et SD eller microSD-kort. Hvis du har en datamaskin med et SD-kortspor innebygget eller ekstern SD-kortleser, kan du plugge inn kortet direkte inn i datamaskinen og dra og slipp sanger direkte til det - ikke behov for USB-kabler eller koble til MP3-spilleren. Vær oppmerksom på at hvis MP3-spilleren bruker microSD-kort, vil du mest sannsynlig trenger en adapter for å bruke den med alle typer kortleser. Mange microSD-kort selges med adaptere, så hvis du har originalemballasjen, sjekk for å se om din kom med én.

betraktninger

Hvis MP3-spilleren ikke vil tillate deg å dra og slippe sanger på den, vil instruksjonene spesifisere hvilken programvare du trenger for å sette sanger på MP3-spilleren. I mange tilfeller er fri programvare som Windows Media Player og iTunes benyttes av MP3-spillere for dette formålet. Enten MP3-spilleren krever at du bruker programvare for å sette MP3-filer på den, vil datamaskinen krever en driver for å gjenkjenne MP3-spilleren. Per juni 2011, der moderne datamaskiner støtte plug and play enheter, noe som betyr at datamaskinen din vil automatisk søke etter og finne en passende driver for MP3-spilleren så snart du kobler den.

Advarsel

Noen MP3-spillere støtter andre typer musikkfiler, som AAC, WAV, MP4 og Ogg Vorbis. Vær oppmerksom på at selv om du klarer å dra og slippe en haug med forskjellige musikkfiler på din MP3-spillerens minne, vil MP3-spilleren ikke kan spille dem rett og slett fordi de er der. Sjekk din MP3-spiller håndboken for å se hvilke filtyper det støtter før du drar musikkfiler til det, hvis du ønsker å lytte til andre enn MP3-filer.


Related Posts


Hvordan jeg laster ned sanger på MP3-spilleren min?

Hvordan jeg laster ned sanger på MP3-spilleren min?

Laste ned sanger til en MP3-spiller kan virke litt overveldende i begynnelsen. Det kan virke som en langvarig prosess som de fleste kan finne vanskelig. Men, det er faktisk en problemfri prosess fordi de fleste MP3-spillere er brukervennlig, noe som
Kan du sette musikk fra MP3-spilleren på en Blackberry Curve 8300?

Kan du sette musikk fra MP3-spilleren på en Blackberry Curve 8300?

Du kan legge inn musikk fra MP3-spilleren på en Blackberry Curve 8300, men du trenger hjelp av en personlig datamaskin. Per juni 2011, Blackberry-enheter, inkludert Curve 8300, kan ikke koble til en MP3-spiller. Når på Curve 8300 flere lyd filformate
Hvordan kan jeg sette flere sanger på MP3-spilleren min?

Hvordan kan jeg sette flere sanger på MP3-spilleren min?

En MP3-spiller er et fantastisk apparat for å lytte til musikk på farten. Denne type spiller er mindre enn en kassett eller CD-spiller, noe som åpner for økt mobilitet. Mange MP3-spillere er små nok til at de ikke kommer i konflikt med fysiske aktivi
Hvordan kan jeg sette sanger på min HTC Evo fra min pc?

Hvordan kan jeg sette sanger på min HTC Evo fra min pc?

Du kan dra nytte av din HTC Evo innebygd mediespiller ved å sette sanger fra den bærbare datamaskinen på telefonen. Telefonen kan spille av MP3, WAV og MIDI-filer som overføres fra den bærbare datamaskinen. Spesiell programvare er ikke nødvendig å ov
Hvordan kan jeg sette sanger på min iPod Touch fra CDer?

Hvordan kan jeg sette sanger på min iPod Touch fra CDer?

Apples iTunes-programvare kan du lytte til lyd-CD-er fra datamaskinen, men du må importere sanger hvis du ønsker å legge dem til i iTunes-biblioteket. Legge til disse sangene i iTunes kan du utvide innholdet i den digitale mediebiblioteket uten å bru
Hvordan kan jeg sette sanger på iPod nano uten iTunes?

Hvordan kan jeg sette sanger på iPod nano uten iTunes?

Som alle iPoder, er det iPod Nano utviklet for bruk med iTunes. Det er ikke det eneste programmet det vil fungere med, men. Det finnes mange forskjellige programmer tilgjengelig som kan gjøre nesten alt iTunes kan; noen kan til og med gjøre mer. Ved
Hvordan kan jeg sette sanger på iPod uten å slette det som allerede er på det?

Hvordan kan jeg sette sanger på iPod uten å slette det som allerede er på det?

Når du først er koblet iPod til datamaskinen, ble du bedt om å automatisk synkronisere den med musikkbiblioteket ditt. Dette er praktisk hvis du bare har én datamaskin og musikkbiblioteket ditt er mindre enn iPod harddisk. Men hvis du har lagt til mu
Hvordan kan jeg sette filmer fra Internett på min iPod?

Hvordan kan jeg sette filmer fra Internett på min iPod?

IPod er en bærbar digital media enhet som brukes for personlig underholdning. Ulike modeller og generasjoner av iPod finnes, hvorav de fleste er i stand til å spille av filmer. IPod shuffle kan ikke spille av videoer, og heller ikke kan iPod nano. Me
Hvordan kan jeg sette sanger på min LG 8350 mobiltelefon fra datamaskinen?

Hvordan kan jeg sette sanger på min LG 8350 mobiltelefon fra datamaskinen?

LG VX8350 er en clamshell stil mobiltelefon som fungerer med Verizon Wireless nettverk. Musikken telefonfunksjoner spillerkontrollene, stereohøyttalere på ryggen og et microSD-kortspor for ekstra lagringsplass. Telefonens musikkfunksjoner la eierne b
Hvordan kan jeg sette sanger på iPoden min som jeg allerede har på min laptop?

Hvordan kan jeg sette sanger på iPoden min som jeg allerede har på min laptop?

Med mindre du har endret innstillingene, overfører sanger som du har kjøpt fra iTunes Store på iPod krever noe mer enn for deg å koble iPod til datamaskinen. Overføre løpet sanger som du allerede har på den bærbare datamaskinen som ikke er fra iTunes
Hvordan kan jeg sette sanger på en iPod etter at filene har blitt slettet av datamaskinen?

Hvordan kan jeg sette sanger på en iPod etter at filene har blitt slettet av datamaskinen?

Når du har en iPod, en bærbar digital media player laget av Apple, kan du ta dine sanger med deg overalt, i stedet for å måtte bruke en CD-spiller i ditt hjem eller kjøretøy. Du kan rippe MP3 fra CD eller laste ned sanger fra Apples iTunes Store og d