Kan jeg sender min Comcast DVR til en TV i et annet rom?

Comcast tilbyr en tjeneste som heter AnyRoom DVR som gjør at du kan koble til opptil tre ekstra TV-apparater til primær DVR mottaker. Hver av disse settene er festet til en set-top-boks som kobles til via kabel-tjenesten til den primære DVR å få tilgang til opptak og innstillinger, for eksempel det siste punktet der du så på en innspilt video.

Primære og sekundære enheter

Ved hjelp AnyRoom DVR, er det fortsatt bare en DVR i husholdningen hvor du vil planlegge opptak og lagre tidligere luftes viser. De sekundære set-top-bokser ikke har sine egne DVR evner; de kan bare koble til den primære DVR og spille av opptak fra harddisken på flere TV-apparater. Du kan ha opptil tre AnyRoom sekundære enheter per husholdning.

Tilgang til lagrede videoer

Hvis en video ikke er blitt spilt før, vil den starte fra begynnelsen på noen av de primære eller sekundære AnyRoom enheter. Hvis en video er stoppet før den er ferdig, vil den fortsette der den slapp når avspilles på TV-apparatet. Innspilte programmer kan startes fra begynnelsen når som helst. De sekundære enheter har tilgang til hele lagring bibliotek av primær DVR, men bare den primære DVR har muligheten til å slette gamle opptak og planlegge nye. Den primære DVR er forhindret fra å slette et opptak hvis det er for øyeblikket i bruk på en annen TV-apparatet.

DVR Alternatives

Comcast tilbyr en On Demand-tjenesten der et utvalg av programmering er tilgjengelig til enhver tid. Ethvert program i On Demand biblioteket kan spilles av på en TV-apparatet er utstyrt med en standard Comcast set-top-boks. Hvis programmene du vanligvis tar opp er inkludert i Comcast On Demand bibliotek, er det ikke nødvendig å ta dem til en DVR for å spille dem, og du trenger ikke en AnyRoom DVR for disse filmene og episodene. Men On Demand vil ikke lagre den siste avspilte informasjon mellom TV-apparater.

Priser

Comcast prissetting for On Demand og AnyRoom DVR tjenester varierer etter tjeneste region, og blir ofte tilbudt til en redusert pris for nye abonnenter. Ta kontakt med Comcast representant for dagens prising. Du bør forvente å betale en månedlig leie avgift for hver AnyRoom set-top-boks, samt en månedlig serviceavgift; disse avgiftene kan kombineres i én månedlig kostnad per TV-apparatet. On Demand er vanligvis inkludert i prisingen for filmkanaler.