Kan jeg bruke Tethering på HTC Desire?

Kan jeg bruke Tethering på HTC Desire?


HTC Desire er en smarttelefon støtter tethering. Dette betyr at datamaskinen kan koble til Internett ved hjelp av Desire 3G service. Selv om dette gjør deg bekvemmeligheten av tilgang til Internett fra flere steder, vil det vanligvis ikke være så rask som en Wi-Fi-tilkobling, men hvis du er ute av rekkevidde for Wi-Fi, kan tethering til smarttelefonen være den eneste måten du kan koble datamaskinen til Internett. Desire er begrenset i forhold til hvordan den kobles til datamaskinen. Kostnadene forbundet med tethering alternativ avhenger av vilkårene for abonnementet ditt.

Grunnleggende

Ifølge HTC, er det tre grunnleggende krav for å bruke tethering på Desire. Først må telefonen ha Subscriber Identity Module, ellers kjent som en "SIM" -kort, installert. Den kort lagrer informasjon som er spesifikk for mobilabonnement. Du må også installere HTC Sync program på datamaskinen din. Programmet er tilgjengelig enten på telefonens microSD-kort eller på HTCs support webside. Til slutt må du aktivere Desire datatilkobling funksjonen. Du får tilgang til dette ved å trykke "Meny", deretter "Innstillinger" og velge "Trådløst og nettverk".

Hastighet

HTC Desire gir kun tilgang til 3G-nettverk, ikke 4G. Hastigheten av et 3G-nettverk, avhenger av dens bærer. I USA, de fleste ønskene bruke carrier T-Mobile. Mens HTC sier at Desire tilbyr data hastigheter opp til 7,2 megabit per sekund (Mbps), "Network World" rapporterer at i praksis leverer T-Mobiles 3G-nett hastigheter mellom 2 Mbps og 4 Mbps. Til sammenligning kan Wi-Fi-tilkoblinger være alt fra 1Mbps til 140Mbps.

Fast Only

Noen telefoner tillate brukere å tjore trådløst ved hjelp av Bluetooth. Mens Desire støtter Bluetooth, støtter den ikke det for tilknytning. Den eneste måten å bruke tethering med Desire er å koble den til datamaskinen med Universal Serial Bus (USB) kabelen som følger med telefonen.

avgifter

Det finnes en rekke data planer tilgjengelig med Desire. Vilkårene og betingelsene i disse planene er gjenstand for konstant forandring. Alle data planer angir en bestemt mengde datatrafikk per måned. Selv noen "ubegrenset" planer sted databegrensninger. Tethering fører til at ønske om å bruke mer data enn det ellers ville gjort. Dette kan føre til overskridelse av data barnetrygd og pådra seg ekstra avgifter.