Kan jeg bruke iPhone i andre land?

Apples iPhone er en quad-band telefon som kan brukes over hele verden. Noen aspekter ved å bruke en iPhone i utlandet kan være lite attraktivt for visse iPhone-brukere, så selv om du er i stand til å bruke iPhone når du reiser til andre land, kan du ikke ønsker å gjøre det.

roaming

Når du reiser utenfor USA med iPhone, fungerer telefonen som vanlig - du er i stand til å gjøre og jeg aksepterer telefonsamtaler, sende og motta tekstmeldinger og bruke internett. Siden amerikanske selskapers tjenesteområder ikke går utenfor USAs grenser, men beholder du tilgang til kontoen din ved å "roaming" på partnerflyselskapenes nettsider, den primære grunnen som operatøren din belaster en premie for å bruke iPhone-tjenesten utenfor USA Disse kostnadene er ofte svært høy, så sjekk med din operatør før avreise hvis du vurderer å bruke iPhone i utlandet.

IPhone 4S

Apple lanserte iPhone 4S i oktober 2011, en enhet som kan jobbe både på sprinten og Verizon CDMA eller ikke-SIM-nettverk, så vel som med AT & T - eller, hvis du betaler en premie og kjøpe telefonen direkte, en ulåst versjon. Selv om enheten er markedsført som en "verden telefon" - med andre ord, er det mulig å bruke enheten hvor som helst i verden - det finnes begrensninger som kan hindre deg fra å gjøre det. Nemlig, kan din spesifikke tjenestekontrakt inkluderer fastsettelse som hindrer deg i å få tilgang tjeneste via andre operatørers nettverk. Pass på at du forstår en kontrakt helt før du signerer den for iPhone 4S.

Jailbreaking og SIM-kort

En måte å unngå roaming kostnader når du reiser utenlands, er å sette inn et lokalt SIM-kort inn i amerikansk mobiltelefon når du reiser, slik at du kan foreta lokale samtaler innen ditt destinasjonsland, samt utenlands samtaler for en litt høyere rente. Hindringen for å gjøre dette med en iPhone, er imidlertid at SIM-bærende iPhone selges "låst" til AT & T, som bare tillater deg å bruke dem med AT & T SIM-kort. Det er mulig å låse opp eller "jailbreak" en AT & T iPhone for å brukes med alle SIM-kort, men da dette kan annullere Apple garanti og opphever AT & T servicekontrakt.

Wi-Fi

Et annet alternativ for å bruke iPhone i utlandet uten å være underlagt roaming-avgifter er å få tilgang til Internett ved hjelp av enhetens innebygde trådløse nettverkskortet. Selv om det ikke er mulig å foreta telefonsamtaler fra det vanlige telefongrensesnittet eller sende tekstmeldinger fra meldingsgrensesnitt, trenger programmer eksisterer som lar deg ringe og tekst fra en iPhone koblet til Wi-Fi, som WhatsApp, Skype og Google Stemme. Callling og texting fra disse tjenestene pådrar seg en kostnad, men det er vanligvis mindre enn du betaler i roaming avgifter.