Kan jeg bruke en LG Voyager på Min Prepaid Verizon konto?

Noen ganger er det beste alternativet for å klippe din mobiltelefon tjeneste plan kostnader er å flytte fra en kontrakt serviceplan til en forhåndsbetalt ett. De fleste har mobiltelefoner kan overføres fra kontrakt til forhåndsbetalt bruk. Men hvis du bruker LG Voyager, er ikke å overføre et alternativ for deg.

Forhåndsbetalt Vs. Kontrakt

Verizon Wireless tilbyr to måter å motta mobiltelefontjenester. Hvis du signerer en kontrakt, får du spesialtilbud på mobilen selv og betale en flat sats hver måned for ett eller to år. Forhåndsbetalte planer krever at du kjøper en mobiltelefon, som noen ganger har avtaler, og betale for minutt og data bruke på forhånd.

LG Voyager

LG Voyager ble bare tilbys av Verizon Wireless for offentlig bruk, og ikke med forhåndsbetalt planer. Noen telefoner kan overføres fra offentlig bruk til forhåndsbetalt, men LG Voyager er ikke en av dem. I stedet må du kjøpe en ny telefon for forhåndsbetalt Verizon Wireless service.

Hvorfor det ikke overfører

Telefoner med noen avanserte funksjoner som "Push to Talk," dashboard-kompatible telefoner og avanserte data telefoner som smartphones overføres ikke til forhåndsbetalt tjenesten planer. LG Voyager er en avansert funksjon telefon med HTML Web surfing evner, utelukker den fra overføring fra Verizon Wireless 'kontrakt service til forhåndsbetalt service plan.

alternativer

Hvis du har en kontrakt plan med Verizon Wireless og bruke en LG Voyager, men ønsker å bytte til et forhåndsbetalt plan, har du noen alternativer. Du kan kjøpe en ny telefon gjennom Verizon med en rabatt når du betaler på forskudd for måneden. Du kan også kjøpe en kvalifisert telefon som brukes via nettsteder som Amazon eller eBay for å kutte kostnader. Et annet alternativ er å se om noen venner eller kjære eier en kvalifisert telefon de ikke lenger bruker, og er villig til å gi den til deg, noe som eliminerer kostnadene ved å kjøpe en ny telefon helt.