Kan jeg bruke en infrarød lyskilde for å øke Mitt kamera Range?

Kan jeg bruke en infrarød lyskilde for å øke Mitt kamera Range?


Hvis du trenger å utvide rekkevidden til ditt kamera eller videokamera for nattfotografering eller video, bruke eksterne infrarøde lyskilder for å hjelpe. De fleste kameraer har innebygd infrarødt lys, men disse er bare kraftig nok til å nå et par fot foran kameraet. Eksterne lys, som ofte er bærbar eller batteridrevet, kan øke kameraets rekkevidde i dårlig lys og natt situasjoner

Hvorfor infrarød?

Selv om menneskelige øyne ikke kan se infrarødt lys, kan de følsomme lyssensorer på en rekke kameraer og videokameraer bruker den til å lyse opp mørke motiver. Infrarød, eller IR, er lys reflekterende, så det spretter av en gjenstand og går tilbake til kameraet som et bilde disposisjon. Infrarødt lys bruker en rød bølgelengde, i motsetning til sollys som inneholder alle farger, slik at bildene vises vanligvis monokromatisk, noen ganger med en grønn fargetone.

Bruker

Selv om de fleste fotografer nyte IR fotografering, er det spesielt nyttig når du tar nattlige bilder av dyrelivet, når fargefotografering er ikke så viktig som å ta bilder av atferd. Infrarødt lys brukes til å øke omfanget av hjem og forretninger sikkerhet kameraer samt andre lav-lys videoopptak. Noen pek-og-skyt digitale kameraer bruker en liten IR-lys for å hjelpe flash autofokus.

Avstand

Utvalget av kameraet om natten avhenger av antall av de små LED infrarøde lamper som utgjør lys. Jo flere lamper du har, jo mer området du har. Hvis du har en bærbar lys som holder 36 infrarøde lamper, for eksempel, kan du øke kameraets rekkevidde av ca 50 fot.

begrensninger

Selv om lyset fra IR-pærer sprer seg litt lik en vanlig lommelykt, er det stort sett line-of-sight. Hvis du trenger en 360-graders utsikt om natten, bruker flere lys pekte i alle retninger. Infrarødt lys virker ved å bli reflektert tilbake til kameraet, så det vil ikke fungere når lyste mot en reflekterende overflate, for eksempel et vindu. Den reflekterende natur IR lys betyr at objekter nær kameraet, vanligvis innen ca fem fot, vises lyse og ugjenkjennelig, som for mye av lyset blir reflektert tilbake uten avstanden som trengs for å spre den. Dette er spesielt viktig når du vurdere plasseringsalternativer for overvåkingskameraer, for å sikre at du kan se ansikter eller bilskilt om nødvendig.