Kan du telefonkonferanse på en mobiltelefon?

Kan du telefonkonferanse på en mobiltelefon?


Mobiltelefoner har blitt en standard i næringslivet. Reiser ledere håndtere oppgaver med smarttelefoner regelmessig. Konferansesamtaler med flere forretningskontakter er vanlig, og de kobler familie og venner også.

Funksjon

Å plassere en konferansesamtale på mobiltelefonen, plasserer den første telefonsamtalen. Mens på anropet, velger hold knappen på telefonen, og deretter det andre nummeret. Mens på den andre nummer, se listen over alternativer, og klikk på "Bli med" eller "Connect" eller "Konferanse" for å inkludere alle innringere i samtalen.

betraktninger

Din mobiltelefon leverandøren må ha tre-veis ringer tilgjengelig. For store mobiltelefon operatører, er dette en standardfunksjon. Noen forhåndsbetalt telefon operatører ikke har treveis anropsfunksjoner slik konferansesamtaler er ikke mulig.

telefon Etikette

Hvis mulig, preschedule konferansesamtalen. Hvis folk vil lytte til samtalen på slutten din, finne et rolig område å ringe så det ikke vil forstyrre andre mennesker. Innføre alle innringere som er involvert før håndtering.