Kan du ta en forhåndsbetalt SIM-kort og sette det i en serviceplan telefon for å bruke det som et forhåndsbetalt telefon?

Kan du ta en forhåndsbetalt SIM-kort og sette det i en serviceplan telefon for å bruke det som et forhåndsbetalt telefon?


Forhåndsbetalt planer vanligvis tilbyr lavere priser og større fleksibilitet enn portofritt planer, men de fleste av mobiltelefontjenester operatører tilbyr ikke sine nyeste og beste telefoner for forhåndsbetalt planer. Hvis du bruker en Global System for Mobile Communications nettverk, for eksempel T-Mobile eller AT & T, kan du ta Subscriber Identification Module, eller SIM, kort ut av en forhåndsbetalt telefonen og sette det inn et betalingstjeneste plan telefon fra samme operatør for å bruke som en forhåndsbetalt telefonen. Ved å gjøre dette, kan du miste tilgang til noen av telefonens funksjoner.

SIM-kort

I motsetning Code Division Multiple Access nettverk, som identifiserer telefonen din med en bestemt plan, GSM-nettverk identifisere bare SIM-kortet med en plan. Hvis du fjerner et aktivert SIM-kort fra en telefon og installere den i en annen kompatibel telefon, må du overføre tjenesten planen, inkludert ditt telefonnummer, fra én enhet til en annen. SIM-kort er vanligvis lagret under en telefonbatteriet eller i en skuff på siden av telefonen. De er tilgjengelige i standard og mikro størrelser. En telefon som er designet for et mikro-SIM-kort kan bare bruke et mikro-SIM-kort. Telefoner som er konstruert for standard SIM-kort kan bruke en standard kort eller et mikro-SIM-kort med en adapter.

Forhåndsbetalt eller portofritt

Portofritt planer vanligvis krever flere års engasjement og krever at du betaler for tjenesten etter at du faktisk har brukt den, vanligvis i slutten av hver måned av tjenesten. Portofritt planer har en tendens til å ha flere carrier-spesifikke funksjoner enn forhåndsbetalt planer, men de kan også bære høyere prislapper. Portofritt planer ofte subsidiere kostnadene for en ny telefon. Forhåndsbetalte planer krever ingen årlig forpliktelse, men du må kjøpe tjenesten før du kan bruke den. Forhåndsbetalt planer vanligvis ikke subsidiere kostnadene for en telefon, så du må kjøpe telefonen selv.

Kompatibilitet Phone

For å hindre at telefoner som du har anskaffet til en subsidiert pris som en del av en etterskudd kontrakt blir brukt på konkurrerende nettverk, GSM-operatører låse telefonene sine for å hindre dem fra å bli brukt i andre nettverk. For eksempel, en AT & T låst telefon vil ikke fungere med en T-Mobile SIM-kortet. Noen operatører vil hjelpe deg å låse opp GSM telefon etter din etterskudd kontrakten er opp. Du kan også kjøpe en ulåst telefon som vil fungere med alle SIM-kort.

Feature tilgjengelighet

Noen avanserte telefonfunksjoner er bare tilgjengelige på etterskudd planer. Blackberry-tjenester, Wweb surfing og avanserte talepostfunksjoner vil ikke fungere med de fleste forhåndsbetalt planer eller vil koste betydelig mer. Uten disse funksjonene, vil mange Blackberry og smarttelefoner være mindre nyttig eller dyrere på en forhåndsbetalt plan enn på et betalingsabonnement.