Kan du sette en motorsykkel i en minivan?

Ja, du kan sette visse motorsykler inn i minivan for lagring eller rask akutt transport. Du en også hale motorsykkelen lengre avstander på denne måten, men kommer denne aktiviteten med noen alvorlige potensielle risikoen for din egen sikkerhet og kjøretøy forsvarlighet.

fordeler

Fordelen med å sette motorsykkelen i din van er at sykkelen er lett transporteres og muligens tryggere i låst van enn igjen på gaten.

risiko

Når du lagrer sykkelen i van, risikerer du den potensielle skaden dette kan gjøre for å begge bilene. Lekkasje væsker, drivstoff eller olje kan ødelegge minivan interiør og den konstante vekten av et tungt kjøretøy over en lang nok periode kan gjøre skade på minivan dekkene eller suspensjon.

Utstyr

For å transportere sykkelen i en minivan, trenger du ekstra utstyr inkludert en rampe og tie-downs for å sikre sykkelen. Noen varebiler kan være spesielt bygget for å frakte sykler. Du vil sikkert må fjerne noen seter for å få plass til sykkelen. Sørg for å sikre motorsykkelen grundig og sjekke det regelmessig mens transportere den, ved å dra av veien og kontrollere at stroppene er stramme. En dårlig sikret sykkel har potensial til å forårsake alvorlige skader fører og passasjerer hvis du må bremse hardt.