Kan du komprimere HD på en iPod Touch?

Apples iPod Touch er en bærbar mediespiller som støtter avspilling av digital video. I tillegg til å spille inn HD videoopptak med en oppløsning på 720p, kan enheten lagre og streame HD-klipp. Men før noen digital video kan lastes ned på enheten, må den oppfylle bestemte komprimering innstillinger. Mediene kan ikke komprimeres etter at den er overført til iPod Touch. Forstå de grunnleggende prinsippene bak videokomprimering er viktig å sørge for at en high definition digital video er kompatible med iPod Touch.

video Compression

Hver digital video er et produkt av en prosess som kalles komprimering. Under komprimering, ulike spor for medier (for eksempel lyd, video) skrevet med et spesielt script som kalles en "kodek". En kombinasjon av ordene "komprimere" og "dekomprimere," en kodek er en algoritme som oversetter data til et format som kan leses av annen programvare. Når sporene av media har blitt kodet med kodeker, er de lagret i en multimedia container og kombinert i en enkelt fil. Multimedia containere blir ofte brukt til å sirkulere digital video og mange er referert til av sine filtyper. For eksempel, MOV, WMV, MP4 og AVI er digitale videoformater som er utgangspunktet multimedia beholdere.

video~~POS=TRUNC

I form av digital video, er oppløsningen en verdi som representerer hvor mange forskjellige piksler, vises innenfor filmens dimensjoner. Dette er eiendommen som avgjør om en digital video bekker i standard eller høy definisjon. Hvis media har en høyde på mindre enn 720 piksler, da digital video er i standard definisjon. Hvis media har en høyde på mellom 720 og 1080 piksler, så digital video er i HD. IPod Touch støtter avspilling for HD digitale videoer, men mediene har til å bli komprimert med spesifikke innstillinger før det kan lastes og streames på enheten.

Video Spesifikasjoner

IPod Touch aksepterer HD digitale videoer i MOV, MP4 og m4v format som er kodet med en oppløsning på 720p. De videospor må komprimeres med H.264-kodeken og strøm med 30 bilder per sekund. I mellomtiden, lydspor må være formatert som Main Profile nivå 3.1 med AAC-LC-lyd. Lydspor må også være i stereo med en maksimal bitrate på 160 kbps på en rekke 48 kHz. IPod Touch aksepterer også HD digitale videoer i AVI-format med en oppløsning på 720p og en bildefrekvens på 30 bilder per sekund. Men videospor må komprimeres med en M-JPEG codec og lydspor må være formatert som ulaw eller PCM stereolyd.

video synkronisering

Når en high definition digital video har blitt komprimert i et format som støttes, kan den overføres til iPod Touch i noen få trinn. Bare importere media i iTunes-biblioteket og koble til din iPod Touch til datamaskinen ved hjelp av USB overføringskabel. Når iTunes gjenkjenner den tilkoblede enheten, vil et ikon for iPod Touch vises oppført på menyen til venstre. Velg oppføringen for den tilkoblede enheten, og iTunes vil vise iPod touch lagring detaljer. Velg "Movies" og klikk på "Sync" -knappen. En bekreftelsesmelding vises når high definition digital video er lastet opp til iPod Touch.