Kan du Flash en Sprint Samsung Instinct å MetroPCS Uten USB ledningen?

Flashing refererer til en prosess som reprograms en mobiltelefon som skal brukes på et annet nettverk. Å blinke en Sprint Samsung Instinct til MetroPCS nettverket på egen hånd, må du ha telefonens USB-ledningen. Hvis du ikke har USB-kabel, kan MetroPCS flash telefonen til sitt nettverk for en symbolsk sum.

CDMA-teknologi og Flashing

MetroPCS og Sprint nettverk bruker Kode Division Multi Access eller CDMA, teknologi som er avhengig av interne programmering og enhetens fastvare for å koble til nettverket. Hvis du vil bruke en Sprint enhet på MetroPCS, blinkende enheten tilbakestiller sin firmware for å tilpasse det MetroPCS, dermed tillater deg å bruke enheten på MetroPCS nettverket.

Advarsel

Selv om du kan blinke en Samsung Instinct fra Sprint til MetroPCS ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med telefonen, hvis du gjør en feil under prosessen, kan du gjøre ubotelig skade på telefonens maskinvare eller programvare.

MetroFLASH

Hvis du ikke har Samsung Instinct USB ledningen eller ikke ellers føler deg komfortabel gjør denne prosessen på egen hånd, dra nytte av MetroPCS er MetroFLASH program. For en symbolsk sum - $ 15 på publiseringstidspunktet - kan MetroPCS flashe Samsung Instinct til sin firmware på noen av sine utsalgssteder. Det tilknyttede kan også hjelpe deg med å velge MetroPCS service plan som best dekker ditt kall, tekst- og Internett-bruk behov.

Aktivisering og service

Uansett hvordan du blinke Samsung Instinct, må du aktivere den og velg en MetroPCS tjeneste plan før du kan begynne å ringe, sende meldinger og surfe på Internett på MetroPCS nettverket. På samme måte, mens blinkende til MetroPCS hindrer deg fra å ringe på Sprint-nettverket, må du eksplisitt avbryte Sprint-tjenesten når du har fullført blitsen for å unngå å fortsette å bli belastet for service.