Kameratips for iPhone

Apple utstyrer alle sine iPhone-kameramodeller med integrert eller ombord digitale kameraer. Selv om disse kameraene ikke tilbyr samme grad av allsidighet som høy kvalitet, frittstående digitale kameraer, iPhone-brukere kan fortsatt bruke kameraer ombord vellykket, både for å ta stillbilder og for å ta opp live video. Det er flere Apple iPhone kamera tips som kan hjelpe brukerne å optimalisere bildekvaliteten, samt generelle kamerafunksjonalitet.

forbedre steadiness

Holde en iPhone fortsatt mens du tar et bilde kan være vanskelig av to grunner. Først i forhold til en mer robust, frittstående kamera, gjør den slanke utformingen av iPhone stabilisering vanskelig. For det andre, er iPhone kameraets lukker ikke en fysisk, ekstern knapp, men en på skjermen, berøringsfølsom ikon, som kan være vanskelig å kontrollere. For å bøte på den første utgaven, bør brukerne alltid plassere iPhone horisontalt og hold den fast med begge hender. Dette vil gi rom for mer stabilisering i forhold til å holde iPhone vertikalt med én hånd. For å bøte på det andre problemet, bør brukerne trykker og holder lukker ikonet, i stedet for å trykke den. Fordi iPhone lukkeren ikke starte før en bruker fjerner fingeren fra ikonet, holder en finger på ikonet og deretter slippe den vil gi rom for mer stabilisering i forhold til å trykke på ikonet, noe som kan føre til bevegelsesuskarphet.

Fokus og zoom

Mens brukerne ikke kan mekanisk endre linsen på en iPhone kamera for fokusering og zooming, gjør iPhone tilby digitale fokus og zooming funksjoner. Ved å trykke på iPhone-skjermen mens den er i kameramodus, kan en bruker forårsake en blå firkant for å skissere et område for å fokusere på videre. Den blå firkant vil også justere hvitbalanse og eksponering av området det skisserte. I tillegg til å skape den blå firkanten, trykke på iPhone-skjermen vil føre til en horisontal glidebryteren til å dukke opp på skjermen bunnen. Ved å dra glidebryteren mot høyre, kan en bruker digitalt zoome inn på en skissert område. I motsetning til ekte zoom, men digital zoom beskjærer bilder og forringer bildekvalitet under forstørrelsesprosessen.

Eksportere bilder

Når en bruker har tatt bilder med en iPhone kamera, lagrer kameraet disse bildene i Kamerarull-mappen. Men i stedet for bare å vise bilder i Kamerarull, kan en bruker eksportere iPhone kamerabilder til e-post og tekstmeldinger. For å oppnå dette, må en bruker for å trykke og holde en finger på et bestemt bilde til en pop-up meny vises med ordet Copy. Tapping på Kopier-knappen vil sende bildet til iPhone utklippstavlen, som du deretter kan bruke til å lime inn bildet i forskjellige programmer.

Video Recording Tips

Når du spiller inn live video med en iPhone kamera, være oppmerksom på at standard visning format i iPhone-videokamera modus er strukket og gir ikke en 100 prosent nøyaktig gjengivelse av hva iPhone er innspillingen. For optimal iPhone videokamera kontroll, dobbelttrykke på iPhone-skjermen. Dette vil slå videokameraet skjermen til wide-screen, som er formatet tar kameraet opp i.