Jetta TDI Specs

Volkswagen Jetta TDI er et kjøretøy som kjører på diesel. Volkswagen har vært å utnytte dieselteknologi, noe som gir bedre drivstofføkonomi, siden innføre diesel Rabbit i 1977 som fikk 50 mpg. Både Jetta og Jetta Sportwagen kommer i TDI-modeller. Jetta TDI ble tildelt Green Car i 2009. Som i 2010, er Jetta Sportwagen TDI $ 24,615.

gass ​​kjørelengde

Jetta TDI får et gjennomsnitt på 30 mpg i byen og 41 eller 42 mpg på motorveien, avhengig av om den har en manuell eller automatisk girkasse, henholdsvis. TDI kjører på ultra-lav svoveldieseldrivstoff.

Kraft og ytelse

Ifølge Volkswagen, kan Jetta TDI akselerere fra null til 60 mph på 9,5 sekunder. Den har en to-liter, 16 ventiler firesylindret motor med 140 hestekrefter og 236 ft.-lb. dreiemoment. TDI er elektronisk begrenset til en maksimal hastighet på 130 mph.

Bremser og fjæring

Den TDI leveres som standard med MacPherson fjærben som er uavhengige på hvert forhjul. Alle fire hjul er utstyrt med ABS-bremser og elektronisk bremsetrykket distribusjonssystem. Seksten-tommers lettmetallfelger og all-vær dekk er også standard funksjoner.

dimensjoner

TDI er ansett som en kompakt bil og har plass til fem personer. Stammen plass tilbyr 32,8 kubikkfot lagringsplass. Jetta TDI er 179,4 inches lang og 59,2 inches høy. Det klarner bakken med 5,4 inches.

Sikkerhetsutstyr

Alle setene har en sikkerhetsbelte og en justerbar hodestøtte. Den fører- og passasjer stillingene har airbag og thorax airbag supplerende sikkerhetssystemer. I tillegg er bilen utstyrt med en sensor som vil avgjøre om de skal distribuere kollisjonsputene basert på bruk av bilbelte.

Garanti

Den TDI leveres som standard med tre garantier. Den nye bilen begrensede garantien er bra for tre år eller 36 000 mil. Den drivverket begrenset garanti er gyldig i fem år eller 60 000 mil. Og den begrensede garantien mot korrosjons er i kraft i 12 år.

I tillegg, for de første tre år eller 36.000 miles, nye TDI-eiere får veihjelp fra Signatur Motor Club og gebyrfri planlagt vedlikeholdsprogram.