Jensen Bilstereo Forsterker Spesifikasjoner

Jensen Bilstereo Forsterker Spesifikasjoner


Jensen er en bilstereo merkevare grunnlagt i 1915 av Peter Jensen. Per november 2010 har selskapet produserer et komplett utvalg av bilstereo produkter, inkludert hovedenheter, høyttalere, subwoofere, crossovers, høyttalerledningen og forsterkere. Jensens forsterker lineup har fem modeller.

Power5500

Den Power5500 er en fem-kanals forsterker, som betyr at du kan kjøre alle fire av dine mellomtonehøyttalere samt makt en subwoofer. Du kan bruke dette alternativet som et alternativ til å betale for og installere en annen forsterker, men du vil ha en subwoofer som en del av stereoanlegget. Amp er stabilt til 2 ohm og gir en total på 550 watt.

Power1050

Den Power1050 er en mono forsterker som gir 150 watt RMS. RMS er nøkkelen nummer for å se etter når du skal avgjøre om en forsterker, ettersom den viser kontinuerlig strøm forsterkeren kan gi. En mono amp betyr at den bare har én kanal og vanligvis makter en eller to subwoofere. Den Power1050 har en Subsonic filter, en low-pass filter og en variabel-pass equalizer.

Power400

Den Power400 er en to-kanals forsterker som produserer 400 watt total effekt. Forsterkeren har både et lavpassfilter for å drive subwoofere og et high-pass filter for å drive mellomtone høyttalere eller diskanthøyttalere. 9 inches bred og 9,5 inches lang, tar Power400 opp lite plass i bilen.

Power760

Den Power760 er en fire-kanals forsterker som gir 760 watt total makt. Du har et stort utvalg av kablingsalternativer med denne forsterkeren. Du kan for eksempel bruke to av kanalene til makten mellomtone høyttalere, og bruke de to andre til å drive et par subwoofere, eller bro dem til å drive en subwoofer. Denne forsterkeren har både lav- og høy-pass filter.

Power900

Den Power900 er en annen mono forsterker laget for å strøm subwoofere. Dette forsterker bærer 900 watt peak power og har en Subsonic filter og en variabel bass equalizer. Det bærer også Encapsulated makt og høyttalertilkobling, samt termisk varmebeskyttelse for å beskytte mot det harde miljøet på en bil.