Jeep Cherokee Feilsøking

Noen av Jeep Cherokee er mindre vedlikeholdsproblemer kan løses uten behov for en tredjeparts bistand. De fleste av disse reparasjoner kan utføres i en liten mengde av tid med liten mekanisk arbeid som er nødvendig.

Vedlikehold Indikatorlys

Hvis vedlikeholdsindikatorlampen tennes midlertidig og det er ingen merkbar feil, kan feilen være med selve indikatorlampen seg selv. Hvis det er vanskelig å avgjøre om indikatorlampen er på feil, rett og slett erstatte pære.

Onboard Diagnostics Test

Når Cherokee har problemer med ytelse og håndtering, er det en god idé å bruke den innebygde diagnosetest for å se etter feil. Kjøre diagnosetest vil finne problemer som høye utslipp eller eventuelle overføringsfeil det kan være.

Defekt Leder Lamper

Defekte lykter i Jeep Cherokee kan være et resultat av en løs pære eller en blåst sikring. Pass på at pærene er montert riktig inne i lampen. Hvis dette ikke er årsaken til problemet, sjekk Cherokee sikringsboksen for å sørge for at hodelykten sikringen er i orden. Hvis det ser brent eller skadet, bare erstatte med en ny sikring. Ellers erstatte hodelykten pære.