Jandy Aktuator Specs

Jandy Aktuator Specs


Aktuatorer er mekaniske innretninger som endrer energi i bevegelse, og blir ofte brukt for påføring av kraften, for eksempel tidsbestemt åpning eller lukking av en ventil. Aktuatorer aktiveres av energi, vanligvis i form av elektrisitet, væske eller luft, som de konvertere til pre-programmerte bevegelse. Jandy er navnet på et California-basert selskap som produserer en ventil aktuator som har en rekke spesifikasjoner utformet for å gi automatisering for svømmebassenger. Bare en aktuator produkt fremstilles ved Jandy.

Omskifterventiler

Avlederventilene funksjon ved å dirigere innløpsstrømmen via et innløp til ett eller flere utløp, avhengig av ventilinnstillinger. Ventilene er nyttige for flytkontroll, og også for konvergens av to separate linjer til en. Den Jandy ventilaktuatoren er utformet for å montere på slike ventiler og er i stand til automatisk å rotere avlederventiler inn i hvilken som helst ønsket stilling. Det gir også mulighet for manuell overstyring av ventilen drift.

Jandy AquaLink RS OneTouch

Den Jandy ventiler er spesielt beregnet for bruk sammen med selskapets AquaLink RS OneTouch system for programmering timet basseng og spa automatisering, inkludert aktivering av ventil aktuatorer. Produktet har også innendørs termostat, samt visning av luft- og vanntemperatur, og inkluderer selvdiagnostikk som er innebygd.

Elektrisk

Kraft til Jandy aktuatorene må komme fra en transformator vurdert for antall aktuatorer som skal brukes. Hver aktuator krever 0,75 ampere ved 24 volt, 60 Hz.