iPod Lad og Discharge

iPod Lad og Discharge


Apple iPod har en liten "batteri" -symbolet funnet på øverst til høyre på iPod-skjermen som gjør at du vet det batteriets ladestatus. Mens batteriets levetid varierer avhengig av hvilken type iPod du har, og programmene du bruker den med, det tar omtrent fire timer å lade. Den bruker en ikke-bruker utskiftbart batteri, som det er inne i enheten, og krever en Apple-tekniker for å erstatte det hvis det mislykkes.

lading

Hook opp din iPod til Universal Serial Bus kabel det fulgte med via en USB-port på datamaskinen. Hvis dette er første gang du bruker iPod, må du laste opp og installere iTunes-programvaren på datamaskinen ved hjelp av datamaskinen platen som fulgte med programmet. Mens batteriet lades, et batteri blinker på iPod-skjermen. Når den er fulladet, iPod signaliserer klar for frakobling. Hvis skjermen sier "Ikke koble fra", må du bruke "Eject" -funksjonen på kildepanelet i iTunes-programvaren.

utlading

Selv om du ikke bruke iPod på en stund, kan batteriet lades sakte ut krever en lader når du går å bruke på nytt. Hvis menyknappen trykkes når det er i lommen eller vesken, vil enheten kommer på og lade ut batteriet uten at du vet det. Når batteriet er fulladet, viser den lille grønne batteri på skjermen med en plugg inni den. Du kan bruke USB-kabelen for å lade iPod fra hvilken som helst datamaskin, uansett om det har iTunes på det eller ikke.

Strømadapter

Kjøp iPod strømadapter for å lade iPod når du er borte fra en datamaskin. Bare ta strømadapteren og koble den til en vekselstrøm plugg. Deretter bruker iPod dock-kontakt og koble til USB-kabelen til strømadapteren. Koble iPod til den andre enden av kabelen. Når iPod er fulladet, de grønne batteri vises på skjermen. Når du lader, vil du se et lyn gjennom batteriet som den blinker under lading.

Maksimere batterilevetid

IPod bruker lithium ion-batterier som opererer best ved visse temperaturer. IPod fungerer best i et bredt spekter mellom 32 og 95 grader Fahrenheit, men å holde iPoden ved nær romtemperatur er det beste alternativet for en lengre batterilevetid. Bruk din iPod regelmessig og sikre at den har de nyeste programvareoppdateringene for maksimal drift. Med iPod koblet til iTunes-programvaren, vil programvaren fortelle deg når det er behov for å oppdatere. Når du ikke bruker iPod, sette "Hold" bryteren for å holde iPod slår seg på ved et uhell.